26 / 04 / 2024

Hande Yener Miami kulübü ne zaman açılacak

Hande Yener Miami kulübü ne zaman açılacak

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Yener evini tadilata soktu!

Ünlü şarkıcı Hande Yener evlilik hazırlıklarına girişti. Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşayacakları evini tadilata soktu. Şarkıcı, tadilat çalışmaları için yaklaşık 300 bin lira harcadı.

Hande Yener Asmalımescit'te restoran ve otel açacak!

Geçtiğimiz yıllarda plaj ve gece kulübü işleten ünlü şarkıcı Hande Yener şimdilerde ise Asmalımescit'te restoran ve otel açmak için çalışmalar yapıyor. 

Neo by Hande Yener yarın açılıyor!

Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme Fun Beach'in içinde bulunan Neo by Hande Yener adını verdiği yeni mekanını hizmete açıyor.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

Miami gayrimenkul yatırımı için en uygun şehir!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Biter, Miami'de yatırım yapmanın kazandıracağını söyledi.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

5 yılda 10 bin Türk Miami'de ev sahibi oldu!

Miami'de gayrimenkul sektörü Türkiye sayesinde gelişiyor. Türkler bölgede yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'den ev aldı.

DNZ ile SBA Gayrimenkul ile Miami'de daire sahibi olun!

Uzun yıllara dayanan deneyimlerini ABD'ye taşıyan DNZ Gayrimenkul ve SBA Gayrimenkul ortaklığı, Miami'de yatırım yapmak isteyenlere bölgedeki projeler hakkında bilgi verip yönlendiriyor.

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu!

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu. Miami Paramount World Center’in İstanbul’a özel yaptığı tanıtım turu büyük ilgi gördü

Hande Yener Miami kulübü ne zaman açılacak Haberi

Hande Yener Miami kulübü ne zaman açılacak


Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki akşam geliri Kasımpaşa Çocuk Yuvası Derneği'ne bağışlanan bir gecede sahne aldı.


Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener, oğlu Çağıl ile birlikte sahnede olacağını belirterek, ''Çağıl'la sahneye çıktığımız günden beri işlerimde bir artış oldu.


KASIM AYINDA İMZALAR ATILACAK

Ben pek konserlere yanaşmıyordum ama yanımda Çağıl olunca daha da bir keyif alarak yapmaya başladım'' dedi. Miami'de kulüp açmak için görüşmelerde olduğunun sürprizini de gazetecilerle paylaşan Yener, ''Miami'de çok farklı bir oluşum oluyor. Kasım ayında tekrardan görüşmek için giderek işi noktalamak istiyorum. Artık bir ayağımızda Miami'de olacak''...