20 / 04 / 2024

Hanehalkı Yurtiçi Turizm 2015

Hanehalkı Yurtiçi Turizm 2015

Yurtiçinde ikamet eden 22 milyon 18 bin kişi seyahate çıktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılı III. çeyrek (Temmuz-Eylül) ’Hanehalkı Yurtiçi Turizm’ istatistiklerini açıkladı.

Yeni emeklilere milli gelir zammı müjdesi geldi, tüm hesaplar baştan sona değişti! Bakın maaşlara ne kadar zam gelecek? 

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılı gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) gelişme hızını yüzde 4,5 şeklinde açıkladı. Milli gelirde yaşanan bu artış nedeniyle bu yıl emekli olanların aylıklarına da ilave zam yapılacak. 

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?

Kurban Bayramı tatili 9 gün açıklandı. Bu kapsamda vatandaşlar kargoların açık olup olmayacağını sorguluyor. Peki, Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu? İşte detaylar...

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kama Otel İşletmeciliği Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Necar Kama tarafından kuruldu.

Yurt içi turizm rakamları açıklandı! Harcanan para dudak uçuklattı

Yerli turistlerin geçen sene yurt içinde yaptığı seyahat harcamaları 63,4 milyar TL oldu.

Mobil tarifelere zam geldi! İşte herkesin cebini etkileyecek liste

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu son aldığı kararla birlikte mobil azami ücret tarifelerine zam yaptı. Bununla birlikte mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye zamlandı.

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Türkiye'de hepimizin cebinden bu para çıktı! İşte o devasa rakam

Türkiye İstatistik Kurumu, 2022'nin ilk çeyreğine ilişkin "hane halkı yurt içi turizm" verilerini açıkladı. Yerli turistler yılın ilk çeyreğinde seyahatlerinde 12,2 milyar lira harcadı.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

Hanehalkı Yurtiçi Turizm 2015 Haberi

Hanehalkı Yurtiçi Turizm 2015

Yurtiçinde ikamet eden 22 milyon 18 bin kişi seyahate çıktı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılı III. çeyrek (Temmuz-Eylül) ’Hanehalkı Yurtiçi Turizm’ istatistiklerini açıkladı. Buna göre; Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarından oluşan III. çeyrekte, yurtiçinde ikamet eden 22 milyon 18 bin kişi seyahate çıktı. Seyahate çıkanların bir ve daha fazla geceleme kaydı ile ülke içinde yaptıkları toplam seyahat sayısı bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 7,1 artarak 28 milyon 332 bin seyahat olarak gerçekleşti.

Bu çeyrekte seyahate çıkanlar 307 milyon 450 bin geceleme yaptı. Ortalama geceleme sayısı 10,9 gece, seyahat başına yapılan ortalama harcama ise 377 TL oldu. Yerli turistlerin, yurtiçinde yaptıkları seyahat harcamaları 2014 yılı III. çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 30,7 artarak 10 milyar 693...