29 / 03 / 2024

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi nerede

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi nerede

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Taşımacılık Lojistik İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tüysüz tarafından kuruldu.

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Taşımacılık Lojistik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abubakr Khalılov tarafından kuruldu.

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Halit Aksu tarafından kuruldu. 

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

C.A.R.Trans Taşımacılık Otomotiv Lojistik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Global İnşaat Taşımacılık Lojistik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fesih Bozyiğit imzasıyla kuruldu.

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Zeynep Gayrimenkul Yatırımları Turizm Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri Dış Ticaret A.Ş., A.Salahuddın Taha Taha Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Kargo Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Emre Büyükbayrakdar tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Motamyez Turizm Taşımacılık ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mourad Barakat, Mohd Saeed Qehaız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Zambak Sokak'ta kuruldu.

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi nerede

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Parmaksız tarafından kuruldu.


Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi konusu:
YURT İÇİ-YURT DIŞI NAKLİYAT KARGO 1-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 2-Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Hanex Lojistik Taşımacılık Turizm Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi adres:
Esentepe Mh.Büyükdere Cd. Levent Loft Apt.No.201/113...