25 / 04 / 2024

hangi futbolcular gayrimenkule yatırım yapıyor

hangi futbolcular gayrimenkule yatırım yapıyor

Dünyanın en çok kazanan yıldızları da gelirini gayrimenkule yatırıyor. Bu futbolcuların başında ise Arjantinli yıldız Messi bulunuyor. Messi'nin ülkesinde ve ABD'de çok sayıda gayrimenkulü bulunuyor...

Yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor?

Çinli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Şimdi de gözleri gayrimenkule çevrildi. Peki yabancılar Türkiye'den hangi gayrimenkulleri alıyor? Türkiye'ye en çok talep hangi ülkelerden geliyor?

2017'de İstanbul'un hangi semtleri değerlenecek?

2017 yılı gayrimenkule yatırım yapanların yılı olacak.. Peki yatırımcıların gözdesi olan İstanbul’da gayrimenkul fiyatları nereden nereye gidecek, hangi semtlere yatırım yapmalı? İşte cevabı.

İzale–i şuyu (ortaklığın giderilmesi) davaları hangi mahkemelerde görülür?

Gayrimenkule ilişkin önemli konulardan birinin de ortaklık durumu olduğunu daha önce belirtmiştik. Şimdi de İzale – i şuyu davaları hangi mahkemelerde açılır, dava süreci nasıl ilerler, Avukat Kadir Kurtuluş’a sorduk.

Hangi ünlü nerede oturuyor?

Tarkan, Tuğba Büyüküstün, Türkan Şoray, Bülent Ersoy, Kenan Doğulu gibi ünlülerin bir çoğu kazandıkları paraları gayrimenkule yatırıyor. Hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? Hangi ünlü nerede oturuyor?

2014 Dünya Kupası maçları Brezilya'da hangi stadlarda oynanacak?

Brezilya stadyumları, Dünya Kupası'na hazır mı? FIFA 2014 Dünya Kupası, Brezilya'daki hangi stadlarda oynanacak? TRT'den naklen canlı yayınlanacak Dünya Kupası karşılaşmaları, Brezilya'nın bu stadyumlarında gerçekleşecek...

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi?

Ankara Alışveriş Festivali hangi tarihe ertelendi sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Soma faciası nedeniyle Ankara Alışveriş Festivali 'ni erteleme kararı almıştı...

Kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kira hukukunda kiracının tahliye edilebilmesi için bazı şartların oluşmuş olması gerekiyor. Bu kapsamda kiracının fesih hakkı da bulunuyor. Peki, kiracı hangi durumlarda kira kontratını feshedebilir?

Kiracı hangi şartlarda tahliye edilir?

Ev sahibi olarak kiracınızı evden çıkarmak istediğinizi farz edelim. Bu durumda kiracı hangi şartlarda tahliye edilir? Gerekçe gösterilmeden kiracı çıkarılır mı? Kiracı tahliye şartları nelerdir?

Tapuda hangi işlemler yapılır?

Tapu dairesine gidilerek yapılan işlemler, söz konusu gayrimenkule ait tapu belgesi üzerinde ve tapu kütüğünde kaydediliyor. Peki, tapuda hangi işlemler yapılır? İşte tapuda yapılabilen işlemler...

Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Veraset ve intikal vergisi mükellefinin öncelikle beyanname vermesi akabinde ödeme yapması gerekiyor. Peki, veraset ve intikal vergisi beyannamesi nereye verilir? Veraset ve intikal vergisi hangi vergi dairesine ödenir?

Haziran ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı her ay hangi verginin ödenmesi gerektiğine ilişkin olarak vergi takvimi yayımlıyor. Peki 2014 yılı Haziran ayında hangi vergiler ödenecek? İşte vergi takvimi 2014..

Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir?

İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenecek çevre temizlik vergisi nereye yatırılır? Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir? İşte Çevre temizlik vergisi ödeme yeri ve zamanı...

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

hangi futbolcular gayrimenkule yatırım yapıyor Haberi

hangi futbolcular gayrimenkule yatırım yapıyor

GAYRİMENKUL tutkunu futbolcular arasında sadece yerli oyuncular bulunmuyor. Dünyanın en çok kazanan yıldızları da gelirini gayrimenkule yatırıyor. Bu futbolcuların başında ise Arjantinli yıldız Messi bulunuyor. Messi'nin ülkesinde ve ABD'de çok sayıda gayrimenkulü bulunuyor. 



Ronaldo ve Kaka da gayrimenkule yatırım yapan futbolcuların başında geliyor. Bu futbolcular İtalya, ABD ve İspanya'da çok sayıda konuta sahip. 


TURKIYE'deki lüks konut projeleri futbolcular için yeni bir yatırım alanı oldu. Süper Lig'de milyonlarca dolar kazanan futbolcular yatırımlarını gayrimenkul sektörüne yönlendiriyor. Bu futbolcuların başında da Arda Turan, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Olcay Şahan, Semih Şentürk ve Serdar Özkan geliyor. 


SÜPER Lig futbolcularının yeni gözdesi Türkiye'deki lüks konut projeleri oldu. Yatırımlarını bu alana kaydıran futbolculara arsında Arda Turan, Bekir İrtegün, Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Semih Şentürk,...