26 / 04 / 2024

hangi illerde sokağa çıkma yasağı var son dakika

hangi illerde sokağa çıkma yasağı var son dakika

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Kiralık ev arayanlara müjde! İstanbul dahil kira fiyatları düşüyor: En çok düşüş hangi illerde?

Kira fiyatlarında üç senenin ardından ilk defa gerileme yaşandı. Peki kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde düştü? İşte o iller...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

Evde bakım maaşı hangi illerde ödendi? Eylül 2023 evde bakım parası ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım maaşlarının hangi illerde ödendiği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Eylül 2023 evde bakım parası yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? 

Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi illerde sarsıntı oldu? İşte son dakika AFAD deprem listesi

Türkiye'de meydana gelen ve 11 kenti etkileyen deprem felaketinden sonra, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Hatay deprem ile sallanmaya devam ediyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Evde bakım maaşı Haziran 2023 ödemelerinde son dakika! Hangi illerde hesaplara yattı? Şimdi il il kontrol edin! 

Evde bakım maaşı Haziran 2023 ödemeleri il il hesaplara yatmaya devam ediyor. Peki evde bakım parası hangi illerde hesaplara yattı?

Evde bakım maaşı hangi illerde yatırıldı? Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatmış olabilir, hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı hangi illerde yatırıldı? Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatmış olabilir, hemen kontrol edin...

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı! Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller listesi Mayıs 2023 tek tek açıklandı. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 17 Mayıs 2023... 

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023

Türkiye'nin dört bir yanında üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler, mazot ve gübre destek ödemelerini merak ediyor. Peki mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı?

Mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Çiftçiler peş peşe açıklandı! Mazot gübre desteği sorgulama 2023!

'Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde yattı?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hangi illerde yapıldı? Mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? 

1 - 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Hangi illerde ücretsiz olacak?

Resmi tatil günlerinde pek çok vatandaş toplu taşımların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Bundan dolayı da 1 – 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Sorusunun cevabını arıyor. Belirtilen tarihlerde hangi illerde toplu taşıma ücretsiz olacak? Sorusunun cevabı haberimizde...

hangi illerde sokağa çıkma yasağı var son dakika Haberi

hangi illerde sokağa çıkma yasağı var son dakika

Mart başında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından yerinde karar dönemi ile bazı illerde yasaklar kaldırılmıştı. Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan koronavirüs risk haritasında vaka sayısı düşük olan iller için hafta sonu sokağa çıkma yasağının yanı sıra 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasaklarının kaldırıldığı duyurulmuş, yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise sokağa çıkma sürelerinin uzatılarak yasakların bir süre daha devam edeceği açıklamıştı. 
 

20 YAŞ ALTI VE 65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA SAATLERİ

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma süreleri 1 Mart'ta gerçekleştirilen toplantının ardından arttırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ikamet eden vatandaşlar arasında 20 yaş altında olan bireyler 14:00-18:00 saatleri arasında 65 yaş üstü bireyler...