26 / 04 / 2024

Hannover Halı zemin trendleri

Hannover Halı zemin trendleri

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Duvar Kağıdı Parke Halı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Uzer tarafından kuruldu.

Peli Parke'ye Hannover'de büyük ilgi!

Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlendi. 60 ülkeden 1409 katılımcının bulunduğu fuarda Peli Parke, innovatif ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Ereğli'de halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı!

Ereğli Belediyesi, Kışla’daki spor tesislerde bulunan ve zemin değişimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı halı sahanın yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Kulüp takımlarının idmanlarını yapabileceği saha, halkın kullanımına da açıldı.

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ahşap zemin seçimi nasıl yapılır?

Seçtiğiniz zemin ahşap veya halı olabilir. Ve daha çok görüldüğü üzere her ikisinin olduğu seçimleri tercih edebilirsiniz. Ama bu seçimi yaparken nelere dikkat etmemiz gerekir?

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Gaziantep'te yılda 300 milyon metrekare halı üretiliyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na 60'ı Gaziantep'ten 100'e yakın Türk firmasının katılmasının sektör açısından önemli olduğunu belirtti.

Domotex Hannover 17-20 Ocak 2015'te!

17-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Domotex Hannover 2015 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’na Gaziantep’ten 60 halı firması yanı sıra halı sektörünün önde gelen firma temsilcileri ve üreticilerinin katılacağı bildirildi.

Gaziantepli Halıcılar Domotex Hannover'a katılacak!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri'nden yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Hannover kentinde 17 - 20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Domotex Hannover 2015'e Gaziantep'ten 60 halı firması katılıyor.

Domotex Halı Fuarı'nda inovasyon yarışı!

Hannover Fairs Turkey tarafından 26 - 29 Mayıs 2014 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ de ( OFM ) açılan Domotex Halı Fuarı büyük ilgi görüyor...

Hannover Halı zemin trendleri Haberi

Hannover Halı zemin trendleri

Antalya' da Çam Halı' nın yöneticilerinden Melis Büyükçam kaleme aldı bugünkü yazıyı. Konu ise enfes! Her yıl Almanya' nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...


Bu sene Domotex 2015 fuarında çok renkli, eğlenceli ve keyifli modeller vardı.

Türk halıcılarının başlatmış olduğu Patchwork halılar dünya halı piyasasında Color Reform olarak geçen sene çok renklilik olarak ortaya çıkmıştı.


Amerika' nın ve Avrupa' nın tercihi olan ikat ve renkli kilim desenleri üretici konumundaki Hintli firmaların standlarında yerlerini almıştı. 


Moda olan çok renklilik ve koyu tonlar 2015' te  Türk tüketicisinin açık renk tercihini değiştirecek gibi gözüküyor.Dünyadaki en cok halı üreten ülke ünvanını Belçika' nın  elinden  alan Türkiye, önümüzdeki yıllarda halı...