25 / 04 / 2024

Haramidere Otoport galeri

Haramidere Otoport galeri

Gül yapı ve Kullar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Haramidere' de inşa edilen Otoport hakkında bilinmeyen tüm sorular Otoport' tan Senem Hançer tarafından yanıtlandı...

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Turhal Belediyesi kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek!

Tokat İli Turhal Belediye Başkanlığı, Tokat Turhal'da kat karşılığı oto galeri ve sanayi dükkanları inşa ettirecek. İhale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Akkoyun tarafından kuruldu.

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Galeri İnşaat Emlak Gıda Limited Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Salih Öztemel kuruldu.

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yns Galeri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1  milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet  Zeki Sarıkaya  ve Yunus Sarıkaya tarafından kuruldu.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Çelik Galeri İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Galeri İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Çelik ve Sadık Çelik ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Galeri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Apartman altlarına oto galeri açılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yapılan düzenleme kapsamında, apartman altlarına oto galeri açılmasının önü kapatıldı...

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Haramidere Otoport galeri Haberi

Haramidere Otoport galeri

Projenizin lokasyonu, yatırım maliyeti, özelliği, nitelikleri hakkında ve sunduğunuz hizmetler hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Projemiz Haramidere E5 yolu üzeri TEM Otoyoluna 5 km olan merkezi bir lokasyonda yer almaktadır. Gül yapı ve Kullar İnşaat ‘ın ortak projesi olan Otoport’un yatırım maliyeti 60 milyon dolardır. Mimari projesi dünyaca ünlü mimar Metin Hepgüler tarafından gerçekleştirilen Otoport Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezidir. 200 metrelik cephesiyle dev bir galeriyi andıracak olan Otoport, birinci ve ikinci el otomobil tüm marka ve modellerin  alım satımının yanı sıra  araba alım satımında ihtiyaç duyulan tüm kurum ve kuruluşları tek çatı altında buluşturacaktır.  

Projeniz kaç bin metrekare üzerine kuruldu ve kaç bağımsız bölümden oluşuyor?

Projemiz 20 dönüm üzerine kurulmuş olup 120.000 metrekare inşaat alanına sahiptir. Toplamda 258 bağımsız bölümden oluşan...