26 / 04 / 2024

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe

Retail Platform, Ortadoğulu Landmark Grup ortaklığıyla ünlü italyan restoran zinciri Carluccio's'u ve sonrasında Hard Rock Cafe'yi Türkiye'ye getirmişti. Hard Rock Cafe'de ikinci durağımız Antalya olacak.

İzzet Çapa: Trump Cadde için Entegre bir AVM, AVM içinde AVM kuruyoruz!

Bugün farklı tellerden çalıyoruz. Konumuz üç farklı mekan: İzzet Çapa’nın Trump Cadde’si, Ümit Besen’in sahneye çıktığı Mercan ve yıllar sonra İstanbul’a gelen Hard Rock Cafe

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Rock Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sait Sercan Turfanda ve Yasır A.E.A. ortaklığında kuruldu.

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup    Yaman tarafından kuruldu.

Klasik Cafe Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Klasik Cafe Turizm  Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın,Ehsan Zamanlou, Erdem  Selvi tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Cafe İtaliano 10 yeni şube açacak!

İlk şubesini 2003 yılında Bakırköy Carousel Alışveriş Merkezi'nde açan Cafe italiano, bu yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor... 

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Yapı Hafriyat Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaytan tarafından kuruldu.

Cafe İtaliano 55 yeni şube açacak! 

Türkiye'ye Cafe Bistro konseptini getiren isimlerden Oğuz Şenol, son girişimi mezo-restoran modeli Cafe İtaliano ile büyümeyi hedefliyor. Şenol, sunduğu karlı franchise modeliyle üç yılda 55 şubeye ulaşmayı planladığını belirtti...

Karabük Fener Cafe’ye yıkım kararı!

Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, kentsel sit alanı içerisinde bulunan Fener Cafe’nin onaylı restorasyon projesine aykırı olarak inşa edilmesi nedeniyle yıkılması kararlaştırılan ancak yıkılmayan yapı sahipleri hakkında yasal işlem başlattı.

Nicky Panicci, Eagle Rock'taki evini 2.3 milyon dolara sattı!

Nicky Panicci kendi restore ettiği Eagle Rock'taki mülkünü 2.3 milyon dolara sattı.

Gitar şeklindeki Hard Rock Hotel bu yıl kapılarını açıyor!

Dünyanın ilk gitar şeklindeki binası Florida’da inşa ediliyor. Hard Rock Hotel’in 2019'da kapılarını açması planlanıyor.

Hard Rock Cafe Haberi

Hard Rock Cafe


Retail Platform'un Başkanı Ferhat Ferhangil, vergi artışı Türkiye'ye yabancı marka getirme planlarını bozduğu için modada beklemeye geçip gıdaya yöneldiklerini söyledi



Retail Platform, Ortadoğulu Landmark Grup ortaklığıyla ünlü italyan restoran zinciri Carluccio's'u ve sonrasında Hard Rock Cafe'yi Türkiye'ye getirmişti. Ferhat Ferhangil bu markalara yatırımın devam ettiğini belirterek, "Son dönemde moda perakendesi yerine gıdaya ağırlık verme kararı aldık. Yeni şubeler açmayı sürdüreceğiz" dedi. Carluccio's'un istanbul'da 5 restorana ulaştığını kaydeden Ferhangil, şöyle devam etti: "En son açılışımız Nişantaşı'nda oldu. Kanyon'un ardından Göktürk, Bağdat Caddesi ve Akasya'da da şube açmıştık. Hard Rock Cafe ile arayışlarımız da devam ediyor, istiklal Caddesi'nde işler gayet iyi. Herkes Türkiye'ye gelmesini bekliyormuş diyebilirim ikinci durağımız da Antalya olacak." dedi.


'HERKES BEKLİYORMUŞ' 

 Uluslararası markaları Türkiye'ye taşıma planıyla 2009'da kurulan Retail Platform, restoran...