20 / 04 / 2024

harmony towers daire tipleri

harmony towers daire tipleri

Bursa'nın merkezi Nilüfer'de inşa edilen ve daireleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde tasarlanan Harmany Towers Evleri'nin teslimleri başladı.Harmony Towers'ın mağazalar ve dükkanları da satış sunuldu.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Cem Yılmaz Çiftçi Towers'tan 2 daire aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'ın Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'tan iki daire aldığı ortaya çıktı.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Lilyum Towers Kartal'da daire fiyatları 580 bin TL'ye!

Baykon Yapı ve Açık tarafından Kartal’da hayata geçirilen Lilyum Towers Kartal projesinde satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 580.000 ile 1.485.000 TL arası değişiyor.

Nurol Park Bağcılar ödeme seçenekleri 2017!

Konut fiyatlarının 562 bin TL'den başladığı Nurol Park Güneşli projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Projede 544 rezidans daire, 84 loft daire, 880 towers daire ve 50 ofise yer veriliyor. İşte Nurol Park Bağcılar ödeme seçenekleri 2017...

Mina Towers Fikirtepe satılık daire!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Mina Towers Fikirtepe satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde inşa ediliyor.

Fikirtepe Mina Towers daire fiyatları!

Fikirtepe Mina Towers daire fiyatları 520 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mina Towers projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

harmony towers daire tipleri Haberi

harmony towers daire tipleri

Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Harmony Towers projesi 27 bin metrekare üzerine inşa ediliyor.


Harmony Towers Bursa'da daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 şeklinde.


Mağaza ve dükkanları satışa sunulan Harmony Towers'ın her evinde bahçe bulunmakta.


Harmony Towers fiyat listesi şu şukilde:

1+1 daireler 299 bin liradan,

2+1 daireler 423 bin liradan, 

3+1 daireler 584 bin liradan,

4+1 daireler 648 bin liradan satışa sunuluyor. 


Harmony Towers projesinin ev sahilerine sunduğu sosyal imkanlar şu şekilde; aerobik salonu, otopark, hobi alanları, çocuk oyun alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, alışveriş caddesi, fitness salonu ve tenis kortları.


Harmony Towers iletişim: