27 / 04 / 2024

Harry Potter evi ziyarete açıldımı

Harry Potter evi ziyarete açıldımı

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Harry Potter temalı kafe Trabzon'da açıldı!

Dünyada ikinci Türkiye'de ise ilk Harry Potter temalı kafesi Trabzon'da hizmete açıldı. Hogwarts Express isimli kafe, konseptiyle misafirlerin ilgisini çekiyor. 

Harry Potter'ın evi satılıyor!

Filmde, Harry Potter’ın doğduğu yer olan Godric's Hollow’da yer alan ev, 995 bin sterline (4,5 milyon lira) satışa çıkarıldı.

Harry Potter'ın evi 650 bin Pound'a satıldı!

Harry Potter filminin açılış sahnesine set olan İngiltere’nin Martins Heron kasabasındaki ev satışa çıkarılmıştı. Harry Potter hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ev 650 bin Pound'a ( 2 milyon 867 bin TL) satıldı.

Harry Potter'ın evi 2 milyon TL'ye satışa çıktı!

Filmin açılış sahnesine set olan İngiltere’nin Martins Heron kasabasındaki ev, 475 bin sterline (Yaklaşık 2 milyon TL) satışa çıktı.

Daniel Radcliffe'in çocukluk evi 1.45 milyon sterline satılıyor!

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

Harry Potter'ın doğduğu ev 3 milyon TL!

İngiltere'nin doğusundaki Suffolk şehrinin Lavenham köyü tarihi geçmişi ve korunan mirasiyle hayran bırakıyor. Lavenham köyünde bulunan bu evin fiyatı 950 bin sterlin yani yaklaşık 3 milyon TL.

Harry Potter stüdyosu 80 bin liradan ziyaretçilere açıldı!

İngiliz yazar J.K. Rowling'in kitabından uyarlanan ve gişe rekorları kıran Harry Potter filmlerinin çekildiği stüdyolar İngiltere'de ziyaretçilere açıldı

Harry Potter evi ziyarete açıldımı Haberi

Harry Potter evi ziyarete açıldımı

İngiliz yazar JK Rowling'in kaleme aldığı seriden aynı isimle beyazperdeye aktarılan Harry Potter, hayranları artık, filmde yer alan başka bir binayı daha ziyaret edebilecek. 


İngiltere'nin başkenti Londra'da Harry Potter turları yapan Warner Bros, genç büyücünün hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği 4 Privet Drive'daki evi ziyaretçilere açıyor. 


MİLYONLARCA HAYRANI OLDU 



Serinin ilk filminin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine ziyarete açılacak ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.


JK Rowling'in Harry Potter fantastik roman serisi dünya genelinde 400 milyon kopyadan fazla satılmış ve romanlar beyaz perdeye de uyarlanmıştı. Rowling'in yedi kitaplık Harry Potter serisinin ilki 1997 yılında piyasaya çıkmıştı. 


Daha sonra beyazperdeye uyarlanan seri, dünya genelinde milyonlarca hayran edinerek kitabın yazarını yaşayan en zengin yazar ünvanına...