25 / 04 / 2024

Harry Styles evi

Harry Styles evi

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...

Harry Styles Hollywood'daki malikanesini satıyor!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’daki malikanesini 6.6 milyon dolara satışa çıkardı.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Harry Potter'ın evi satılıyor!

Filmde, Harry Potter’ın doğduğu yer olan Godric's Hollow’da yer alan ev, 995 bin sterline (4,5 milyon lira) satışa çıkarıldı.

Harry Potter'ın evi 650 bin Pound'a satıldı!

Harry Potter filminin açılış sahnesine set olan İngiltere’nin Martins Heron kasabasındaki ev satışa çıkarılmıştı. Harry Potter hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği ev 650 bin Pound'a ( 2 milyon 867 bin TL) satıldı.

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane aldı!

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara (yaklaşık 20 milyon TL) bir malikane satın aldı. ‘Dunkirk’ filmiyle beyazperdeye adım atacak olan Harry Styles, Hollywood’daki yeni malikanesine taşınmaya hazırlanıyor.

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

Michael Jordan'ın Chicago'daki 29 milyon dolarlık evi herkesi büyülüyor!

Başarılı basketbolcu Michael Jordan'ın Chicago'daki evi, 29 milyon dolarlık bir ücretle bölgenin en pahalı evlerinin başında geliyor

Bergama'da icradan 1 milyon 237 bin 800 liraya villa, bakıcı evi, depo ve tarla!

Bergama'daki villa, 2 bakıcı evi, depo ile tarla 1 milyon 237 bin 800 liraya icradan satışa çıkarıldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

İBB'nin Yaşam Evi ne zaman yaşamaya başlayacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal Yakacık'ta yaptırılan Sanatçı Yaşam Evi ne zaman hizmete girecek

Harry Styles evi Haberi

Harry Styles evi

One Direction grubunun eski solistlerinden Harry Styles, Hollywood'daki malikanesini satıyor. İki yıl önce 8.4 milyon dolara satışa çıkardığı evinin fiyatını, alıcı bulamayınca düşürdü.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre; 2016 yılının başında 6.8 milyon dolara aldığı saray yavrusu, 2017 yılında 8.4 milyon dolara piyasaya sunan 25 yaşındaki yıldız, fiyatı 6.6 milyon dolara düşürdü.

Evde dört yatak odası, beş banyo, teras, sinema ve spor salonları bulunuyor.

Harry Styles, Hollywood’dan 6.8 milyon dolara malikane...