19 / 04 / 2024

Harun Küçük

Harun Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük, Bünyamin Küçük tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aybar tarafından kuruldu.

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evkon İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Harun Batuhan Ayaz, Hasan Ayaz ve Hüseyin Ayaz ortaklığında kuruldu. 

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kudunlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmud Kudun ve Harun Furkan Kudun ortaklığında kuruldu.

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Heyat Yatçılık Ve Turizm Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Yakak tarafından kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Karacabey Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karacabey Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karacabey tarafından kuruldu.

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Slot Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de 30 bin TL sermaye bedeli  ile Can Kalınsazlıoğlu Muhammed Harun Beyhan Osman Can Bagatır tarafından  kuruldu.

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Wall Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Büyükakyol ve Harun Çelik ortaklığında kuruldu.

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zet Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Şimşek, Doğan Şimşek, Harun Şimşek ve Murat Şİmşek ortaklığında kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Harun Küçük Haberi

Harun Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük ve Bünyamin Küçük tarafından 36 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 168. Sokak,...