28 / 03 / 2024

Has Group fabrikaları

Has Group fabrikaları

Dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim oyuncularından Türkiye, sektörün makinelerinin üretiminde de iddialı. Has Group, kumaş terbiye makinesi RAM ’larda dünya devi olmayı başardı.

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barman ve Suat Kahraman ortaklığında kuruldu.

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Kardeşler Group İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Has ve Esen Has ortaklığında kuruldu.

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkinvest Property Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Hasşeker ve Haitham Arifaki ortaklığında kuruldu.

Kendine Has Sergi Mahall Bomonti İzmir'de!

İstanbul Deniz Müzesi’nden sonra İzmir’e taşınan “Kendine Has Sergi” Tarihi Bomonti fabrikalarının dünden bugüne hikayesini aktaran özel koleksiyonlardan toplanarak hazırlanıyor. 

Betül Akyürek Evra Group- Has Yapı Projeler Satış Müdürü oldu!

Daha önce birçok büyük projede satış müdürlüğü yapan Betül Akyürek Evra Group ve Has Yapı ortaklığı bünyesine Projeler Satış Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Has Group 90 milyon lira ciro hedefliyor!

Dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim oyuncularından Türkiye, sektörün makinelerinin üretiminde de iddialı. Has Group, kumaş terbiye makinesi RAM ’larda dünya devi olmayı başardı.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en eski spor kulüplerinden Pendikspor 'un yeni sponsorları, Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM'si Oto World Asya'nın ortakları Has ve Evra Group oldu.

Has ve Evra Group Şirketleri Pendikspor'a sponsor oldu!

Yaklaşık 25 yıldır Pendik ve çevresinde projeler geliştirerek bölgenin gelişimine katkıda bulunan Has ve de Evra Group Şirketleri, ilçenin spor takımına da sponsorluk desteği sağlıyor.

Egeyapı Group yılın ilk yarısında 180 milyon dolar ciro yaptı!

2011 yılında toplam ciro hedefi 450 milyon dolar olan Egeyapı Group, yılın ilk yarısında bu rakamın 180 milyon dolarını elde etti. Group, yılın ikinci yarısında bunlara ilave olarak 4 bölgede 5 ayrı projesi ile yoluna devam ediyor

Mass, çimento fabrikalarının enerjisini çamurdan çıkarıyor!

Firmalarının organize sanayi bölgelerine yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar neticesinde arıtma çamurundan enerji imal eden bir sistem kurduğunu açıklayan Soybay, "Sistemle çamurdan elde edilen enerji çimento fabrikalarında yakıt olarak kullanılıyor" de

Hasılat paylaşımı ve fatura düzenlemesi nasıl olur

Şükrü Kızılot, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Hasılat paylaşımı ve fatura düzenlemesi" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Fatura olayı, inşaat işlerinde bazen ihmal edilen bazen de düzenlemesi geciktirilen konulardan biri...

Has Group fabrikaları Haberi

Has Group fabrikaları


Dünyanın en büyük tekstil ve hazır giyim oyuncularından Türkiye, sektörün makinelerinin üretiminde de iddialı. Has Group, kumaş terbiye makinesi RAM’larda dünya devi olmayı başardı.


TÜRKİYE’de, “bu ülkede ne üretiliyor ki” diyenleri utandıracak çok sayıda sanayici var. Dünyanın en büyük tekstil üreticisi ve ihracatçıları arasında bulunan ülkemiz, bu sektörün ihtiyacı olan birçok yüksek teknoloji ürünü makinelerin üretimini de yapabiliyor. Çorlu’daki 20 bin metre kapalı alana sahip iki fabrikasında tekstil terbiye (finisaj) grubunda14 farklı makinenin ünetimini yapan Has Group, uzunluğu 60 metreyi bulan RAM makinelerinde dünyadaki en büyük üreticiler arasına girmeyi başardı. Geçen yıl yüzde 45’i ihracattan olmak üzere 72 milyon lira ciro yapan firma, bu yıl 90 milyon lira ciro bekliyor. En çok ihraç ettiği makine ise RAM sistemleri. Has Group...