26 / 04 / 2024

Has Mimarlık kurucu ortakları

Has Mimarlık kurucu ortakları

Erktin, "Akılcı önlemler doğrultusunda günışığı ya da yönlenme gibi koşulları doğru değerlendirmek gerekiyor. Bu ilk iki aşama için teknolojiye değil, "akılcı" mimarlara ihtiyaç var" dedi...

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Has Desıgn Project Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Hasoğlu tarafından kuruldu.

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Tema Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Özkan ve İbrahim Necmett Bakkallar ortaklığında kuruldu. 

Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisi 3 Kasım'da!

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00'de açılacak.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Muğla'da 100 yıllık ev mimarlık kütüphanesi oldu!

Dünya Mimarlık Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, mandalina bahçeli 100 yıllık evi, aslına zarar vermeden restore ederek, 'Mimarlık Kitaplığı'nı kurdu.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Yükseliş Mimarlık Fakültesi'nin kurucu Hacı Ali Demirel toprağa verildi!

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel (87), memleketi Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde defnedildi.

HAS Mimarlık Anadolu Sağlık Merkezi projesi, örnek proje olarak Paris’teydi!

Türkiye’nin önde gelen mimarlık firmalarından ve hastane kavramına yepyeni bir soluk getiren HAS Mimarlık’ın tasarladığı ‘Anadolu Sağlık Merkezi’ projesi, “en iyi uygulama”lardan biri olarak Paris’te uluslararası platformda tanıtıldı.

Ayşe Hasol Erktin: Yeşil binalar doğal çevrenin korunması için önemli bir fırsat!

Çevre Günü dolayısıyla yeşil binaların önemine dikkat çeken Has Mimarlık Kurucu Ortağı Ayşe Hasol Erktin, yeşil binaların doğal çevrenin korunması için önemli bir fırsat olduğuna işaret etti...

Ayşe Hasol Erktin: Kentsel dönüşüm, yeşil dönüşüm olmalı!

Çevre Günü dolayısıyla yeşil binaların önemine dikkat çeken Has Mimarlık Kurucu Ortağı Ayşe Hasol Erktin, yeşil binaların doğal çevrenin korunması için önemli bir fırsat olduğuna işaret etti...

Has Mimarlık kurucu ortakları Haberi

Has Mimarlık kurucu ortakları

Akıllı Binalar konsepti, bina ve tesislerin geleceğe daha hazır ve kullanışlı hale gelmesinin yolunu açıyor. Otel, banka ve hastane binalarının yanı sıra sayısız projeye imzasını atan Has Mimarlık, sürdürülebilir kentler için yalnızca akıllı değil, bu binalarla ilişkili akılcı ve yenilikçi çözüm önerileri getiriyor. 


Has Mimarlık kurucu ortaklarından Ayşe Hasol Erktin, kentleşme oranlarının hızla arttığı günümüzde bu hıza ayak uydurmanın ancak akılcı mimari çözümlerle olacağını...