26 / 04 / 2024

Hasan Akgün açıklama

Hasan Akgün açıklama

Büyükçekmece Barajı’nda en düşük seviyelerde bulunan su seviyesi İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte doldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un 2015’te su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Gram altın hakkında analistlerden flaş açıklama geldi. Analistler hemen baksın

Gram altın fiyatları hakkında analistlerden flaş bir açıklama geldi. Analistlerin gram altın fiyatları hakkındaki görüşlerini herkes merak ediyor. İşte analistler tarafından yapılan açıklamanın detayları.:.

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Ziraat Bankası'ndan çok önemli açıklama! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan kredi faiz oranları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Tüm müşterilerinin bakması gerekiyor. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Para piyasalarında rekor üstüne rekorlar gelirken, bankaların son dakika kredi faiz oranları merak ediliyor. 8 bankadan bayram öncesi şok açıklama! Garanti, Akbank, ING, İş Bankası bir bir duyurdu! Şimdi bakın!

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

23 TL'yi aşan dolar/TL kuru için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama geldi. Dolarda bu seviyenin altını sakın beklemeyin...

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altının efendisi İslam Memiş'ten bugün altın almak isteyenler için tokat gibi bir açıklama geldi. Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Hasan Akgün açıklama Haberi

Hasan Akgün açıklama

Geçtiğimiz aylarda Büyükçekmece Barajı’nda en düşük seviyelerde bulunan su seviyesi İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte doldu. Barajda incelemelerde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un 2015’te su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte dolan Büyükçekmece Barajı’nın kapakları açıldı. Geçtiğimiz aylarda çok düşük seviyelerde seyreden barajdaki su seviyesi henüz karların tamamı erimeden 5,84 seviyesine ulaştı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bölgeye gelerek baraj hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Mimar Sinan Köprüsü ayağında baraj suyunun taşıması sonucu oluşan atıkların temizleneceğini bilgisini veren Akgün, “Büyükçekmece Barajı’nda biraz önce aldığım bilgi 5,84 civarında yani baraj doldu. Birkaç defa ekipler baraj kapaklarını kademeli olarak açtılar. Dün akşama kadar açıktı. Çünkü, Çatalca bölgesinden yoğun su geliyor. 1987 yılında meydana gelen kış...