27 / 04 / 2024

hasan akgün kim

hasan akgün kim

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinin İstanbul'un gözbebeği olduğunu söyleyerek, “Tam bir sahil kasabası oluşturacağız” dedi.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Hasan Akgün, Vista Residence sakinleriyle bir araya geldi!

Hasan Akgün, Vista Residence sakinleriyle bir araya geldi. Yeni yerleşim yerlerine özel olarak önem verdiğini söyleyen Hasan Akgün, "Sosyal donatı alanlarını zenginleştirerek düzgün şehirleşmeyi sağlıyoruz." dedi.

Hasan Akgün kimdir?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kimdir? Hasan Akgün ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Hasan Akgün, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Dr. Hasan Akgün...

Dr. Hasan Akgün, belediye binasını kendi tasarladı!

Belediye binasını kendi tasarladı Yaklaşık 30 yıldır Büyükçekmece Belediyesi'ni yöneten Dr. Hasan Akgün, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir projeye imza attı. Yeni belediye binası en kısa zamanda hizmete açılacak...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Hasan Akgün: İstanbul depremi düşündüğümüzün üzerinde olabilir!

Büyükçekmece Belediye Akgün yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli meselesinin deprem olduğunu belirterek; “İstanbul’u vuracak deprem düşündüğümüzün üzerinde olabilir" dedi.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Hasan Akgün’den imar planı seferberliği!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  2018'de İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen fakat bugüne kadar onaylanmayan imar planları için seferberlik başlattı.

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

Hasan Akgün: İstanbul için en büyük tehdit depremdir!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün, 1999 depreminden sonra istenilen mesafenin kat edilemediğini anımsatan, "İstanbul’da istediğimiz kentsel değişikliği yapamadık bunun hızlandırılması için devletin seferber olması gerekiyor" diye konuştu.

Hasan Akgün ihale davasıyla ilgili iddiaları yalanladı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece yat limanı ihalesiyle ilgili ifade verdi. Meclisteki sözlerini yalanlayan Akgün, ihaleyi bir Alman firmaya verdiğini söyleyerek “Reddediyorum, rapor siyasi” dedi.

'Hasan Akgün dar gelirlinin arazisini ailesine dağıttı' iddiası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve adayı CHP’li Akgün, ‘Gecekondu Önleme Bölgesi’nde bulunan alanın ailesine, yakın dostlarına dağıttığı iddia edildi.

hasan akgün kim Haberi

hasan akgün kim

Teknik ekibiyle birlikte sabahın ilk saatlerinde denetime çıkan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Enerjisini Büyükçekmece halkının mutluluğundan alan bir ekibiz" dedi. Başkan Hasan Akgün yeni günün mesaisine Büyükçekmece Sahil bölgesindeki yol, tretuvar, kaldırım ve duvar çalışmalarını denetleyerek başladı.


Yol genişletme çalışmaları


A’dan Z’ye yapılan bütün çalışmaları inceleyerek halkın krini alan Başkan Akgün, “Yaz mevsiminde İstanbulluların akınına uğrayan Büyükçekmece sahilinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar neticesinde yol genişletme ve park yeri çalışmalarımızla da bir nebze trafik ve park sorununu çözeceğiz” dedi. Büyükçekmece sahil civarındaki çalışmaların trafik ve park sorununu en aza indireceği gibi görselliğiyle de halkın beğenisini alacağına inancım tamdır diyen Başkan Akgün, “Tam bir sahil kasabası görüntüsünde olacak olan sahilimiz şimdiden İstanbul'un göz bebeği oldu” şeklinde konuştu.


Nüfusa göre çalışıyoruz


Havaların ısınmasıyla birlikte yol ve...