26 / 04 / 2024

hasan akgün kimdir

hasan akgün kimdir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece yat limanı ihalesiyle ilgili ifade verdi. Meclisteki sözlerini yalanlayan Akgün, ihaleyi bir Alman firmaya verdiğini söyleyerek “Reddediyorum, rapor siyasi” dedi.

Büyükçekmece'de boş araziye seçim imarı!

Büyükçekmece’de 11 bin 186 hayali seçmen skandalının ardından şimdi de boş arsalara imar verilip kaba inşaatlara seçmenlerin kaydettirildiği iddia edildi.

'Hasan Akgün dar gelirlinin arazisini ailesine dağıttı' iddiası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve adayı CHP’li Akgün, ‘Gecekondu Önleme Bölgesi’nde bulunan alanın ailesine, yakın dostlarına dağıttığı iddia edildi.

İstanbul'un 3 ilçesine 'Tarım Sit Alanları Birliği' kurulacak!

25 yıldır Büyükçekmece’de Belediye Başkanı olan Hasan Akgün 31 Mart seçimleri için CHP’den yeniden aday oldu. Hasan Akgün, Büyükçekmece'de hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Hasan Akgün’e marina inşaatı davası!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün Büyükçekmece Yat Limanı projesinin inşaatını bir Alman firmasına ihale ettiği iddia edildi. Firma dolandırıcılıktan ceza alınca ihale Akgün’ün kardeşinin ofisine geçti. Akgün'e ise dava açıldı.

Hasan Akgün'e ihale usulsüzlüğünden hapis istemi!

CHP’li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 12 yıldır yapmaya çalıştığı yat limanı projesinde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla hakim karşısına çıkarılacak. 

Hasan Akgün: İmar disiplinini sürdüreceğiz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul'da deprem gerçeğinin unutulduğuna değindi. Akgün, ''Uzun yıllardır uyguladığımız imar disiplinini sürdüreceğiz'' dedi.

Büyükçekmece İstanbul'un göz bebeği oldu!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinin İstanbul'un gözbebeği olduğunu söyleyerek, “Tam bir sahil kasabası oluşturacağız” dedi.

Hasan Akgün: İstanbul'da ulaşım acilen yeraltına inmeli!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "D – 100 karayolundan acil hasta nakil etmeye kalksanız hasta trafik sıkışıklığında ambulansta ölür. Artık D – 100 karayolu bir ulaşım aracı olmaktan çıkmıştır" dedi.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

Hasan Akgün: Binalarda kaygan malzeme kullanılamayacak!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sınırlarında yeni yapılacak olan binaların giriş, koridor ve ortak yürüme alanlarında kaydırmaz malzeme kullanmayanlara yapı kullanma belgesi vermeyecek.

Hasan Akgün: ​​​Belediyelerin gelir imkanları arttırılmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. TBB Encümen Üyesi olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün mecliste yaptığı konuşma dikkat çekti, Akgün: ​​​Belediyelerin gelir imkanları arttırılmalı" dedi

Büyükçekmece Belediyesi'nden 50 derslikli yeni okul!

Büyükçekmece’ye kazandırdığı 25’in üzerinde okul nedeniyle "Okulcu Hasan" olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğrencilere 50 derslikli modern bir okul daha kazandırdı.

Büyükçekmece'de parklar ve spor alanları yapılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün direktifleri doğrultusunda yeni bir hizmet seferberliği başlatan belediye ekipleri Kumburgaz, Güzelce, Celaliye, Kamiloba, Tepecik ve Mimarsinan'da hummalı bir çalışma sürdürüyor.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Hasan Akgün: Deprem sorununu çözelim, İstanbul bizi alkışlasın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İstanbul’un sorunlarına çözüm bulmak yerine kısır tartışmalarla zaman geçirdiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  İstanbul depremi sorununun çözümü için çağrıda bulundu. 

Hasan Akgün'den hasarlı bina açıklaması!

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl Eylül ayında yaşanan 5.8'lik depremde hasar gördükten sonra tahliye edilen "üflesen yıkılacak" türden 8 binanın yıkımı İzmir depreminden sonra gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hasarlı binalarla ilgili Bakanlığa çağrıda bulundu.

Hasan Akgün: Büyük depreme böyle hazırlanmaz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İBB Meclisi'ne seslendi. Akgün, "Büyükçekmece, Silivri ve Küçükçekmece önlerinden geçen çanakta bildiğimiz yerde bu deprem vuku bulacak ve İstanbul’u derinden sarsacaktır. Buna hazırlıklı olmalıyız" dedi.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Hasan Akgün: İstanbul depremi düşündüğümüzün üzerinde olabilir!

Büyükçekmece Belediye Akgün yaptığı açıklamada Türkiye’nin en önemli meselesinin deprem olduğunu belirterek; “İstanbul’u vuracak deprem düşündüğümüzün üzerinde olabilir" dedi.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Hasan Akgün’den imar planı seferberliği!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  2018'de İBB Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edilen fakat bugüne kadar onaylanmayan imar planları için seferberlik başlattı.

Hasan Akgün'den İBB'ye imar sitemi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Tepecik, Celaliye, Kumburgaz ve Güzelce’nin kentsel dönüşüme tabii tutularak, eski binaların yerine yenilerinin yapılabilmesi için bitmiş olan bölge planlarını onaylayarak teslim etmek zorundadır” dedi.

Hasan Akgün: İstanbul için en büyük tehdit depremdir!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün, 1999 depreminden sonra istenilen mesafenin kat edilemediğini anımsatan, "İstanbul’da istediğimiz kentsel değişikliği yapamadık bunun hızlandırılması için devletin seferber olması gerekiyor" diye konuştu.

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

hasan akgün kimdir Haberi

hasan akgün kimdir

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesine fesat karıştırdığı için hakkında dava açılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, geçtiğimiz çarşamba günü hakim karşısına çıktı. Büyükçekmece 6’ncı Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade veren  Akgün, bütün suçu çalışanlarına, AK Parti ve medyaya attı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; David ve Mustafa Arslan kardeşlerin ailesiyle ilişkileri ortaya çıkmasına rağmen Akgün,  bunları yalanladı. Akgün, Yat Limanı ihalesini alan Musafa ve David Arslan’ın kardeşi Alaattin Akgün’le bağlantısı ve bu iki Alman firmasının adreslerinin aynı olmasıyla ilgili sorulara şu yanıtı verdi:  “Söz konusu ihale ve işlem süresinin uzunluğu, bu süreç içerisinde benim hukuken bulunma durumum olmamasına nedeniyle açıklama yapmam mümkün değildir. Şirket adresinin kardeşim Alaattin Akgün’e ait olduğu iddialarını da kesinlikle kabul etmiyorum. Düzenlenen rapor siyasidir.” 

Akgün, ihaleyi alan firma yetkilileriyle...