19 / 04 / 2024

Hasan Altın

Hasan Altın

MHP Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSİAD)'ı ziyaret etti.

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Antalya'da doktor çifte 'evi boşaltın' diyen ev sahibine tepki!

Virüs, insandan önce insanlığı bitirdi. Ev sahibi Hasan Çiftçi, salgınla mücadele etmek için canlarını ortaya koyan doktor çifte, 17 Mart’ta ihtarname çekti. “Evimi 6 Haziran’a kadar boşaltın” dedi.

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Mamak'taki Hasan Altın Ortaokulu açıldı!

15 Temmuz'da darbe girişimine karşı sokağa çıkarak şehit düşen Hasan Altın'ın ismi Mamak General Zeki Doğan Mahallesi'nde yaptırılan okula verildi. Şehidin isminin verildiği Hasan Altın Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı.

Ümraniye Hasan Özaydın İlkokulu’nun temeli atıldı!

Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırıyor. Altınşehir Mahallesi’ndeki Hasan Özaydın İlkokulu’nun temel atma töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Hasan Akgün: Roman mahallesini dönüştüreceğiz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Romanların sorunlarına samimiyetle yaklaştığım ve ilgilendiğinin altını çizerek; "Daha mutlu ve dalıa huzurlu bir ortamda yapabilmeniz için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

Hasan Akgün: Büyükçekmece'yi birlikte kuracağız!

Hasan Akgün, ilçenin geleceğini ilgilendiren önemli kararların toplumun her katmanının görüşü doğrultusunda alındığının altını çizerek, "Bugüne kadar olduğu ilgi bundan sonrada Büyükçekmece'nin geleceğini birlikte kuracağız" ifadesini kullandı.

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Adamlar Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde, Hasan Övün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Hasan Akgün: İstanbul 2015'te su sıkıntısı yaşamayacak!

Büyükçekmece Barajı’nda en düşük seviyelerde bulunan su seviyesi İstanbul’u etkisi altına alan karın erimesiyle birlikte doldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul’un 2015’te su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Hasan Altın: Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür!

MHP Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Demeği (SİSİAD)'ı ziyaret etti.

Hasan Aydın'dan Sincan'a hastane sözü!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın, yaklaşan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sincan sivil toplum kuruluşlarından Sincan Etimesgut Sanayicileri ve işadamları Derneği (SlSİAD)'ı ziyaret etti.

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü!

Hasan Altın'dan Sincan'a hastane sözü MHP Sincan Belediye başkan adayı esli Hasan Altın, "Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür." dedi.

Hasan Altın Sincan için 17 proje hazırladı!

MHP Sincan Belediye Başkan adayı Hasan Altın, yaklaşan 2014 Yerel Seçimler öncesi projelerini açıkladı. Yarım kalan projelerle birlikte 17 proje hazırladıklarını söyleyen Hasan Altın; “En önemlisi Sincan’ımıza bir üniversite gelsin istiyoruz.” dedi...

Hasan Akgün: Tepecik'in dönüşüm projesi hazırlandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik Sinoplular Derneği üyeleri için verilen kahvaltıda insan sağlığı için baz istasyonlarından daha da tehlikeli olduğu belirlenen elektrik hatlarının yüzde 90'ının yer altına alındığını söyledi...

Hasan Altın Haberi

Hasan Altın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sincan Belediye Başkan Adayı Hasan Altın; "Sincan için en büyük eksiklerden birisi büyük bir hastanedir. Sincan nüfusuna oranladığımız zaman mevcut hastaneler çok yetersiz geliyor ve vatandaşın sağlık hizmetini yeterli şekilde karşılamıyor. Sincan'a büyük bir hastane sözümüzdür" dedi. Demek üyeleri ile fikir alışverişinde bulunan MHP adayı Altın; "Sincan'da en büyük sorunlardan birisi yapılaşma ve imar sorunudur. 

Sincanlılarda biliyor ki merkezde her yer doldu ve artık nefes alacak düzenli yapılaşma alanları kalmadı. Bu anlamda Sincan'a nefes aldıracak yatırımların yapılması ve yeni imar revizyonları ile, özellikle Saraycık Çimşit bölgesinde bu sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Yenikent bölgesinde bulunan yapılaşması başlamamış adaların revize imar planlarıyla daha modem site tarzı yapılaşmaya açılması...