24 / 04 / 2024

Hasan Boduroğlu ölüm

Hasan Boduroğlu ölüm

İTÜ İnşaat Fakültesi Eski Dekanı, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Hasan Boduroğlu vefat etti. Işık Üniversitesi Boduroğlu için taziye ilanı yayınlattı..

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Deprem tehlike yazılımı geliştirildi! Depremin şiddeti önceden tespit edilecek!

Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve ekibi, coğrafi bilgi sistemi destekli deprem tehlike yazılımı geliştirdi. Buna göre yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilim gözlemlenecek.  

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Concept Engıneerıng Mühendislik Yazılım Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kalkan tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Bülüm Lojistik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülüm Lojistik İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Hasan Bülüm tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Maslak 1453'teki 82 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde yer alan 82 adet bağımsız bölümün toplam değeri 637 milyon 134 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 750 milyon 976 TL olarak belirlendi. 

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Splunk Güneş Enerji Sistemleri Ve Yazılım Limited Şirketi Ataşehir’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan   Erciyas tarafından kuruldu.

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Hasan Boduroğlu ölüm Haberi

Hasan Boduroğlu ölüm

İTÜ İnşaat Fakültesi Eski Dekanı, Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Kurucusu, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Hasan Boduroğlu 8 Nisan 2015 tarihinde vefat etti. Prof. Dr. Boduroğlu'nun cenazesi 10 Nisan Cuma günü (bugün) Bebek Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Ulus Mezarlığı'na defnedilecek. Boduroğlu'nun cenazesi için Işık Üniversitesi Boduroğlu için taziye ilanı yayınlattı.


Hasan Boduroğlu...