25 / 04 / 2024

Hasan Can Kültür Merkezi nerede

Hasan Can Kültür Merkezi nerede

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi törenle hizmete girdi, SEKAPARK Kültür alanında ki açılışa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı...

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hasan Usta Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi çalışmalarını inceledi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’ndeki çalışmaların mümkün olan en kısa sürede bitirileceğini söyledi...

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi tamamlandı!

BAĞCILAR Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kayseri Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Yahyalı Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nde çalışmalar başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki katılım sağladı.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli 21 Kasım'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Yahyalı'da kültür merkezinin temeli 21 Kasım Cuma günü atılacak.

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek!

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek. Kültür merkezinden her yaştan ilçe sakini faydalanabilecek.

Hasan Can Kültür Merkezi nerede Haberi

Hasan Can Kültür Merkezi nerede


Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.


Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kardeş Ümraniye Belediyesi tarafından Baro ve Öğretmenevi'nin yanındaki alana yapılacak Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin, bu yıl atılacağını ve bir yılda tamamlanacağını açıkladı. Kardeş belediyeden gelen desteğin çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Kafaoğlu, "Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can arkadaşımız, hemşehrimizdir. Altıeylül'e kültür merkezi sözü verdi. Şimdi sözünü yerine getiriyor" dedi. 


450 kişilik salon 


Başkan Kafaoğlu, "Kardeş Belediyemiz Ümraniye Belediyesi, Altıeylül Belediyesi'nin kardeş şehir belediyelerinin başında geliyor. Ümraniye Belediyesi'nin başında üç dönemdir Ümraniye'yi Ümraniye yapan, büyüten, geliştiren bir hemşerimiz, büyüğümüz Hasan Can abimiz var. Kendisi Balıkesirli. Ümraniye'ye büyük katkıları oldu. Ramazan ayında da Altıeylül'de 5 bin kişiye kardeşlik iftarı vermişti. Altıeylül'e...