29 / 03 / 2024

Hasan Karabağ Bayraklı kentsel dönüşüm

Hasan Karabağ Bayraklı kentsel dönüşüm

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Bayraklı’da gündem kentsel dönüşüm!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu muhtarlarla bir buluştu. Muhtarlar, Bayraklı’nın en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu açıkladılar. 

Bayraklı Tepekule Mahallesi için cemevi müjdesi!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Muharrem ayı nedeniyle Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

İzmir gecekondudan kurtulmalı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın artık marka kent olduğunu belirterek, “Belediyecilikle partimin büyütülmesini aynı düşünen bir insanım. Bayrak, cumhuriyet ve Atatürk vurgusunu her yerde yaptık. Bunu söylerken belediyeciliği insanlara eşit dağıttık. " dedi

İzmir Bayraklı Cemevi'nin temeli 2017'de atılacak!

Bayraklı Belediyesi Yamanlar Mahallesi'ndeki kaçak düğün salonunu yıkım işlemini tamamladı. Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'ndeki cemevi projesinin temelinin yeni yılda atılacağını müjdeledi.

Hasan Özkaya: Karabağlar 30 yıldır imar bekliyor!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği (KAMİDER) Başkanı Hasan Özkaya, "Tabela derneği olmayacağız. Yani sektörün dişlisinde yer alan herkesin sıkıntısına bütün olarak çözüm bulma hedefindeyiz" dedi.

Özgür Hızal: Tepekule ve Çay'da herkes mağdur olacak!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Tepekule ve Çay Mahalleleri İmar Revizyon Planlarının vatandaşı mağdur edeceğini öne sürerek, "Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, kimsenin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz diyor ama herkes mağdur olacak" dedi.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

Hasan Karabağ Bayraklı kentsel dönüşüm Haberi

Hasan Karabağ Bayraklı kentsel dönüşüm

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Çay ve Tepekule mahallelerinde dönüşüm çalışmalarının hızlandığını belirten Başkan Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu Yenigün TV'de yayınlanan Ahmet Özsoy'un sunduğu 'Yenigün'de Gündem' adlı programın konuğu Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ oldu. Başkan Karabağ, ilçedeki projelerini anlattı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılanları ve prestij projem' dediği kültür merkezi projesinin detaylarını bizlerle paylaştı. 'Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz' diyen Karabağ, devletin dış politikalarını da eleştirdi. 


Son dönemde yaşadığımız olaylarla ilgili söylemek istedikleriniz var mı? Özellikle Ankara'da 29 kaybımızdan sonra... 


Türkiye dış politikadaki yanlışların sonuçlarını alıyor. Uzmanlar "Suriye, Irak ve Orta Doğu batakhğına iç işlerine müdahale edildiğinde bu...