25 / 04 / 2024

Hasan Mazlumoğlu kimdir

Hasan Mazlumoğlu kimdir

Palandöken Kayak Merkezi nedeniyle kış aylarında çok sayıda ziyaretçinin geldiği Erzurum'da turizm faaliyetlerinin 12 ay boyunca devam etmesi için çalışma yürütülüyor.

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Hasan Boduroğlu kimdir?

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün Kurucusu ve Başkanı, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Hasan Boduroğlu vefat etti. Peki, Hasan Boduroğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Hasan Mazlumoğlu kimdir Haberi

Hasan Mazlumoğlu kimdir

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu, açıklamasında, temel geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan bölgede, turizmi de ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.


Kentin özellikle kış aylarında Palandöken Kayak Merkezi sayesinde on binlerce turist ağırladığına dikkati çeken Mazlumoğlu, Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın düzenlediği 2011 yılında turizm faaliyetlerinin tepe noktaya ulaştığını kaydetti.


Mazlumoğlu, kış turizmiyle ilgili önemli çalışmalar yürütüldüğünü ifade ederek bu yıl kış sezonundan ümitli olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin başka ülkeler ile geliştirdiği ilişkilere paralel olarak Palandöken Kayak Merkezine gelen yabancı turist profilinin değiştiğini anlatan Mazlumoğlu, şunları söyledi:


"Bizim dış ilişkilerimiz hangi ülkeler ile iyiyse o ülkelerden gelen ziyaretçileri bölgemizde görmek mümkün. An itibariyle İranlı misafirlerimiz, diğer ülkelere göre sayısal anlamda daha fazla. Tabii bunun dışında başta Rusya ve Almanya olmak üzere...