16 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı kimdir

Hasan Rahvalı kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Ülkemiz fasonculuktan teknik müşavirlik hizmetleri ile kurtarılabilir!

İnşaat sektörünün istihdama katkısına bir kez daha vurgu yapan Hasan Rahvalı: Ülkemiz fasonculuktan ‘Teknik Müşavirlik Hizmetleri’ ile kurtarılabilir. Devletin Teknik Müşavirliklerine destek vermesi gerekir." dedi.

Konut satışları 2014 yılında beklentinin üzerindeydi!

Hasan Rahvalı şöyle konuştu: ”Yabancı sadece konut almıyor. Bizden 5 daire alan bir Suud vatandaşı daha sonra 200 milyon dolara kule satın aldı. Türkiye yabancıya satıştan bu yıl 6 milyar dolar bekliyor” dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için her şey hazır!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için her şey hazır. İFM, Türkiye ekonomisi için son derece önem arz eden stratejik bir yatırımdır” dedi.

Ağaoğlu'ndan Ataşehir'in finans merkezine ofis projesi!

Bugüne kadar Ataşehir'de hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu defa Fenerbahçe Ülker Arena'nın yanı başındaki arazide ofis ihtiyacına cevap vermek için kolları sıvadı.

Maslak 1453'te 236 konutluk blok satın alındı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Maslak 1453 İstanbul projesinde, tek kalemde yaptığı tüm satışların ardından, 236 konutun yer aldığı bir kuleyi satın aldıklarını açıkladı.

İstanbul'daki altyapı projeleri 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştı!

İstanbul'daki altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten Hasan Rahvalı, "Sadece İstanbul'la ilgili altyapı projeleri yürüyen veya planlananlar eklendiğinde 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda" dedi.

Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olmalı!

İstanbul'daki altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten Hasan Rahvalı, "Sadece İstanbul'la ilgili altyapı projeleri yürüyen veya planlananlar eklendiğinde 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda" dedi.

Hasan Rahvalı: Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Rahvalı yaptığı açıklamadaTürkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı

İnşaatta dışarıdan hizmet döviz kaybı yaratıyor!

AĞAOGLU Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen bir panelde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı..

Hasan Rahvalı: Gayrimenkulde hedef oyun kuruculuk!

Uluslararası işbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesinde gündem inşaat sektörü oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO su Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: Türkiye müteahhitlikte oyun kurucu olmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, " Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları " konulu panelde Türkiye’nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

Hasan Rahvalı kimdir Haberi

Hasan Rahvalı kimdir

7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüşlerini paylaşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; “Sektörün en büyük sorunu konut stokudur. Diğer problemler de stok probleminden kaynaklanmaktadır.” dedi.

Rahvalı sözlerine şöyle devam etti: 

“Faizlerin yüksek olması sebebiyle 2018 yılında bir önceki yıla göre İstanbul için yüzde 40, Türkiye için yüzde 38 düşüş yaşanmıştır. Aslında toplam satışlarda düşüş sadece yüzde 4,2’dir. Geliştiriciler, müşterisi için farklı vadeli satış kampanyalarına yönelmiş ve sonucunda da likidite problemi oluşmuştur. Aynı zamanda bu likidite eksikliğinden yüksek maliyetli kurumsal krediler kullanmak zorunda kalmışlardır.

Bunun yanı sıra üretimden kaynaklanan fiyat artışları satış fiyatlarına yansıtılamamıştır. Geliştiricilerin, stok problemi nedeni ile yaptıkları artış miktarı, üretim maliyetlerinin altında kalmıştır. 

İstanbul için dengeli/sağlıklı stok...