19 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, proje aşamasında çalışmaları süren kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için ilçe halkıyla bir araya geldi..

2.Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İstanbul’da “Yerinde Dönüşüm Yaşanabilir Kentler” konulu 2’nci Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Zirveye katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta açıklama yaptı...

Hasan Tahsin Usta, AP'de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Avrupa Parlamentosu'nda kentsel dönüşüm hakkında sunum yaparak, Avrupa Birliği üyesi olmayıp AP'de sunum yapan tek Türk belediye başkanı oldu. Usta, o anları Twitter hesabından paylaştı...

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda Kentsel Dönüşümü anlatan “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar” başlıklı bir konuşma yaptı.

Hasan Tahsin Usta, Antalya'da kentsel dönüşümü anlatacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu’nda “Belediyelerde Kentsel Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin Örnek Çalışmalar”ı anlatacak.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm iletişimle başlamalı!

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta önceliğin iletişime verilmesi gerektiğini vurguluyor. Hasan Usta, sektörün önünde ki en büyük aşama olarak kentsel dönüşümü görüyor.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Çelebican tarafından kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm Haberi

Hasan Tahsin Usta kentsel dönüşüm

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin vatandaşları bilgilendirmek ve akıllarındaki soru işaretlerini cevaplandırmak amacıyla Mevlana Mahallesi sakinleriyle Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nda bir araya geldi. İstanbul’da en büyük kentsel dönüşüm alanına sahip olan ilçede vatandaşlarla buluşan Hasan Tahsin Usta, proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konutları kentsel dönüşüme uğrayacak vatandaşların sorularını da yanıtlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.


“BU SÜREÇ DAHA YENİ BAŞLIYOR”

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin vatandaşlara hitap eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Mevlana Mahallesi başta olmak üzere 13 mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. Bu çalışmalarla ilgili teknik çalışmalar olduğu için belki bir kısmını biliyorsunuz. Aslında bu süreç daha yeni başlıyor. Yani Mevlana Mahallesi’ndeki kentsel...