23 / 04 / 2024

Hasan Tahsin Usta kimdir

Hasan Tahsin Usta kimdir

Kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde 90 daireli 23 farklı yapının yıkımını gerçekleştirdi...

Kentsel dönüşüm deprem riskini azaltır!

Türkiye bugün 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18. yılında kaybettiklerini anıyor. Başkan Hasan Tahsin Usta ile hem ilçede devam eden kentsel dönüşümü hem de ilçenin depreme ne kadar hazır olduğunu konuştuk. İşte Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı...

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümde emin adımlarla yürüyoruz!

“3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Kentsel dönüşümde çok güçlü bir noktaya emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

İstanbul'un 4 ilçesinde dönüşüm iptal edildi!

Kadıköy ve Ataşehir'de kentsel dönüşüm hızla ilerlerken Gaziosmanpaşa, Pendik, Güngören, Sultangazi gibi ilçelerde yargı riskli alan kararlarını iptal etti. Kentsel dönüşümle bir an önce evlerine kavuşmak isteyen yüzbinlerce insanın umudunu suya düştü.

Hasan Tahsin Usta Brüksel’de kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AB tarafından düzenlenen ‘Open Days’ Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası’nda katıldığı panelde ilçede yürütülen kentsel dönüşümle ilgili tecrübelerini paylaştı.

Hasan Tahsin Usta Dünya Kadastro Zirvesi’nde konuştu!

"Dünya Kadastro Zirvesi" tamamlandı. Zirve’nin son gününde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından bir sunum gerçekleştirilerek, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi

Gaziosmanpaşa'da 432 hektarlık alan kentsel dönüşüme girdi!

İstanbul'un 1173 hektar yüzölçüme sahip Gaziosmanpaşa ilçesinin 432 hektarlık bölümünde kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. Şu ana kadar 1500 binanın yıkıldığı ilçede konut fiyatları en az 2 kat değer kazanıyor.

Hasan Tahsin Usta Küçükköy Stadı’nı inceledi!

Küçükköy Stadı ve çevresinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, Küçükköyspor Yönetimi ile de çalışmaları değerlendirdi. Başkan Usta, Küçükköyspor altyapısındaki futbolcularla da sohbet etti.

Hasan Tahsin Usta: Küçükköy Stadı’nda çökme tehlikesi yok!

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi’nin bugünkü oturumunda Meclis Üyelerine bilgi veren Başkan Usta, Küçükköy Stadı arkasında alınan hafriyatın duvarları çatlattığı ve trafiği kapattığı yönündeki sözlü önergeyi cevapladı...

Hasan Tahsin Usta'dan Sarıgöl kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Halk Meclisi’ne katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Hasan Tahsin Usta "Biz kentsel Dönüşümün adaletli bir şekilde yapılması için çalışıyoruz" dedi

Hasan Tahsin Usta: Halkın duasını alarak kentsel dönüşüm yapacağız!

Gerçekleştirilen toplantıya Başkan Hasan Tahsin Usta, Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ve ilgili birim müdürlerinin yanı sıra Pazariçi ve Yıldıztabya mahallelerinde ikamet eden çok sayıda vatandaş katıldı.

2.Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İstanbul’da “Yerinde Dönüşüm Yaşanabilir Kentler” konulu 2’nci Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi. Zirveye katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta açıklama yaptı...

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da düzenlenen "Kentsel Dönüşüm' konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstanbul depremine hazır!

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstanbul depremine hazır. Birleşmiş Milletler Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolasıyla ilçeye kazandırdığı afet TIR’larının tanıtımı bugün Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından yapıldı...

Hasan Tahsin Usta, Avrupa'ya kentsel dönüşüm dersi verdi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) komisyon üyelerine kentsel dönüşüm hakkında bir sunum yaparak, ilçede bu alanda yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi...

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Atha Meydan Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından açıldı.

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Meriç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Meriç ve Murat Meriç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un o ilçesinde yaşayanlara müjde!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konutun hak sahiplerine 30 Aralık’ta çekilecek kura ile teslim edileceğini müjdeledi.

İstanbullular müjde! Projesi bitti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün 2021’de başlayacağını, 4 yeni okul inşa edileceğini, yeni metro hatlarının projelerinin bittiğini ihale aşamasına geldiğini açıkladı.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Tahsin Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Sağır tarafından kuruldu.

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Yazıcı tarafından kuruldu.

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cgoc İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tahsin Çelebican tarafından kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Hasan Tahsin Usta kimdir Haberi

Hasan Tahsin Usta kimdir

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm yıkımlarına devam ediyor. Belediye, depreme karşı yıkılma riski yüksek olan yapıları dönüştürüyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin resmi web sitesinde yer alan habere göre; Gaziosmanpaşa'nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde toplam 90 konuttan oluşan 23 farklı yapı yıkıldı. Yıkılan yapılar uzun ömürlü ve deprem yönetmeliğine uygun hale getiriliyor. Yıkım törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta katıldı.

Hak sahibinin rızasını alarak projeyi yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Usta sözlerine şu şekilde devam etti; "Etaplar şeklinde gerçekleştirdiğimiz projelerimizin iki ile üç yıl içinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde yüzde 80 yıkımlar tamamlandı. Yılsonuna kadar tüm bölgelerde inşaatlar başlayacak. Gaziosmanpaşa'da yapılan tüm kentsel dönüşümlerdeki genel prensibimiz, imar alanının yarısı kadar inşaat geri kalan yarısını da donatı ve yeşil alana ayırmaktır"