27 / 04 / 2024

Hasan Ünver hayatı

Hasan Ünver hayatı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kimdir? Hasan Ünver, ne zamandan beri Nevşehir Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Hasan Ünver bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Hasan Rasih Boztepe kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Rasih Boztepe kimdir? Kaç yaşında? Hasan Rasih Boztepe daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hasan Rasih Boztepe'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Ünver Örer hayatını kaybetti. Ünver Örer'in ailesi taziye ilanı yayınladı.

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

Şehir hayatından sıkılan, hobi bahçesi satın alıyor!

İnsanların büyük şehirlerde ve kalabalıktan sıkıldığını anlatan Yılmaz Emlak’ın sahibi Hasan Hüseyin Yılmaz, “Hayatımızı geçirdiğimiz hobi bahçeleri sayesinde insanların rahatlamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Hasan Ünver, TOKİ yöneticileri ile yatırımları görüştü!

NEVŞEHİR Belediye Başkanı Hasan Ünver, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiği yatırımlara ilişkin olarak TOKİ’den gelen bir heyet ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Merkez dönüşüm projesi seneye kaldı!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez Kentsel Dönüşüm Projesinde son aşamaya gelindiğini belirtmişti.

Nevşehir Belediyesi peyzaj çalışmalarını sürdürüyor!

Belediye Başkanı Hasan Ünver' in şehir merkezinde imar planında yeşil alan olarak belirtilen alanların yeşil bir görüntüye kavuşturulması yönündeki talimatı doğrultusunda , ekipler farklı merkezlerde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir?

Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu vefat etti. Peki, Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu kimdir? Mimar Hasan Serdar Nalbantoğlu, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hasan Serdar Nalbantoğlu..

Hasan Ünver: Nevşehir'de yıkılmış tescilli bina yok!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Hasan Ünver hayatı Haberi

Hasan Ünver hayatı

Hasan Ünver kimdir?

Hasan Ünver, 22 Ağustos 1963 tarihinde doğdu. İmam Hatip Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Hasan Ünver, Nevşehir Belediye Başkanıdır.


Devletin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Ülkemizin sayılı basın-yayın kuruluşlarında idarecilik dâhil birçok görevde bulundu.


Nevşehir sevdalısı bir insan olarak, 1996 yılında ilimizde bir özel televizyon kanalı müdürlüğü görevini yürütmekte iken “Nevşehir’e Organize Sanayi ve Damat İbrahim Paşa Üniversitesi’nin açılması konusunda” bir kampanya başlattı. Kampanyaya duyarlı Nevşehir halkı oldukça yoğun bir ilgi gösterdi ve 50 bin imza ile katılım sağladı. Hasan Ünver, bu konuda ilk adımlardan birinin atılmasına öncülük etti.


Nevşehir’de haber ve reklâm ajansı kurdu. Duyarlı bir Nevşehir vatandaşı olarak çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşuna üye oldu. Nevşehir’in hakkını her platformda savunma gayreti gösterdi. Nevşehir’de AK Parti’nin kuruluşunda öncülük...