20 / 04 / 2024

Hasankeyf haberleri

Hasankeyf haberleri

BATMAN'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Üç yol (Difne) koyunu ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı Apart Otele dönüştüreceği bildirildi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

Türkiye'nin en uzun köprülerinden Hasankeyf-2 bugün açılıyor!

Bugün hizmete açılacak olan Hasankeyf-2 Köprüsü, hem yeni yerine taşınan Hasankeyf'e ulaşımı sağlayacak hem de Batman-Midyat yolunda baraj geçiş sorununa çözüm sunacak.

Hasankeyf'te esnafa kira yardımı müjdesi!

Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen esnafa 500-1000 lira arasında kira desteği verilmeye başlandı.

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahına 10 katlı konut siteleri geliyor!

Batman-Hasankeyf karayolu güzergahındaki yeni imar alanına 10 katlı konut siteleri inşa edilecek. 4 bloktan meydana gelecek 10 katlı bir konut sitesinin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı söyleniyor.

Hasankeyf’teki yüzer liman tamamlandı!

Batman’ın antik kenti Hasankeyf’te sular altında kalmayacak tarihi yerlerin ziyaret edilebilmesi için inşa edilen Yüzer Liman tamamlandı..

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Hasankeyf'te 50 ev kaldı!

Batman’ın tarihi ilçesi Hasankeyf’te bölgede bulunan birçok kişi çoğu yeni yerleşim birimine taşınırken, eski yerleşim biriminde 50 ev kaldı.

Hasankeyf'in 610 yıllık Er-Rızk Camii tekerler üzerinde taşınıyor!

12 bin yıllık geçmişe sahip olan Hasankeyf'teki 610 yıllık tarihi Er-Rızk Camii'nin de taşıma çalışmaları başlatıldı.

Hasankeyf haberleri Haberi

Hasankeyf haberleri

BATMAN'ın tarihi ilçesi Hasankeyf Kaymakamlığı, 'Güdümlü proje' desteği kapsamında Uç yol (Difne) koyunu ekolojik projeyle buluşturarak, köydeki 100'e yakın mağarayı Apart Otele dönüştürecek. 


Hasankeyfteki proje tanıtını toplantısına Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş, Tarım Müdür Vekili Cemal Tuzun ve DIKA Batman ofisi yetkilileri katıldı. Köylülerin onayıyla gerçekleştirilecek olan projeye dikkat çeken Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, Üçyol köyünü 'Eko Turizm projesiyle yeni bir turistik alan yapacaklarını ve köydeki 100'e yakın mağaranın Apart Otellere dönüştürüleceğini söyledi. 


Hürriyet Çukurova...