25 / 04 / 2024

hastane ve okul yaptırana hazine garntisi

hastane ve okul yaptırana hazine garntisi

Özel şirketlerin dış borcuna Hazine garantisi, hastane ve okul yapan firmalara sağlanacak...

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Deprem bölgesine 62,5 milyar liralık konut ve okul yatırımı! TOKİ 73, Emlak Konut GYO 4 projeye imza atacak!

Deprem bölgesinde inşası devam eden konut ve okul inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Hayata geçirilecek projelerin toplam bedelinin 62,5 milyar TL olması bekleniyor.

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

Binlerce hastane personeli alınacak! Üstelik sınavsız ve mülakatsız! Başvuran memur oluyor!

İş arayanlara müjde. Pek çok kurum işçi ve personel ilanları duyurdu. İşte alım yapacak hastane ve üniversiteler!

Rekor sayıda sağlık teknikeri, büro ve destek personeli alınacak! KPSS’den 50 puan almak yeterli!

Hastane ve devlet kurumlarına sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Şehirlere göre ihtiyaçların değiştiği ilanlarda en az 50 KPSS şartı arandığı paylaşıldı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarını ve ilanlara ilişkin detayları merak ediyor. İşte detaylar...

İŞKUR genel iş ilanlarıyla personel almaya devam ediyor! KPSS şartsız hastane ve devlet dairelerine personel alınacak

Kamuya ve özel sektöre binlerce personel alınacak. Başvuru ekranı kullanıma açıldı. İşte, haber ile ilgili detaylar...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

hastane ve okul yaptırana hazine garntisi Haberi

hastane ve okul yaptırana hazine garntisi
Özel şirketlerin dış borcuna Hazine garantisi, hastane ve okul yapan firmalara sağlanacak. Özel işbirliği yasa tasarısına göre sağlıkta asgari tutar 1 milyar TL, eğitimde asgari tutar 500 milyon TL'lik yap-işlet-kirala yatırımında bakanlar kurulu kararı ile, ilgili özel şirketin dış finansmanı Hazine tarafından...