24 / 04 / 2024

hastaneye dönüşen oteller

hastaneye dönüşen oteller

Plansız hayata geçirilen otellerin bir kısmının hastaneye dönüşmek durumunda kalabileceğini belirten Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "Paranın kolay geleceği zannediliyor, turizmin böyle bir gerçeği yok" dedi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Pandemide İstanbul'da ev fiyatları da, geri dönüş süresi de arttı!

“Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020” başlıklı araştırmasına göre, pandeminin etkili olduğu 2020 yılında İstanbul’da ev fiyatları arttı. Kentte yatırım için ise, kira dönüşü en hızlı olan 500 bin TL’ye kadar olan konutlar öneriliyor.

İş yerine dönüşen apartmanlarda 'gürültü' krizi!

İş yerine dönüşen apartmanlarda üst/alt kat komşunun iş yeri olması daha büyük sorun yaratabiliyor. Konutlarda gürültü kirliliği para cezası ise 1192 liradan, 1461 liraya çıktı.

Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü!

Brezilya'da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Sao Paulo kentindeki Pacaembu Stadyumu hastaneye dönüştürüldü

Brezilya’daki ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika’da koronavirüsün en çok etkilediği Brezilya’da bulunan ünlü Maracana Statı hastaneye dönüştürüldü. Ülkede durumu ağırlaşan COVID-19 vakaları burada tedavi edilecek.

Maracana Stadı, Kovid-19 nedeniyle hastaneye dönüştürüldü!

Latin Amerika'da yeni tip koronavirüsten en çok etkilenen ülke olan Brezilya'daki ünlü Maracana Stadı hastaneye dönüştürüldü.

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

Borussia Dortmund'un stadı hastaneye dönüşüyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) kulübü Borussia Dortmund, stadının tedavi merkezine dönüştürüldüğünü açıkladı.

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

Maracana Stadı Kovid-19 hastanesine dönüştürülüyor!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında hastaneye dönüştürülecek.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

hastaneye dönüşen oteller Haberi

hastaneye dönüşen oteller

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn'ün yeni Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler ile İstanbul turizmini, konaklama sektöründeki büyümeyi ve oteldeki projelerini konuştuk. Amplio Yatırım'ın bünyesinde yer alan otelin 220 oda kapasiteli olduğunu ve odaların yarısının Haliç manzarasına sahip olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, "1 Ocak 2015 itibariyle görevime başladım; yeni firmam Amplio ve Hilton management ile tanıştım. Haliç'e uluslararası zincir olan Mövenpick'in gelmesi; yine marka otel Lazzoni'nin bölgede yer alması ve dünyadaki kongre ve sempozyumların odağı haline gelen Haliç Kongre Merkezi'nin burada bulunması bizim otelimizin ne kadar doğru yerde olduğunu gösteriyor. Yatırımcımız Alaeddin Babaoğlu'nun yaptığı fizibilite çalışmaları ve bölgenin tarihsel değeri ile Haliç'te bir otel fikrinin önemi ortaya çıktı. Otelimizin İstanbul'a ciddi...