25 / 04 / 2024

Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas (Süt) Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde kalan Altınözü Enek, Kamberli ve Antakya Dermaşta'da acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Son dakika açıklaması! Fed faiz artırırsa altın bu rakamı görecek! Analistler net rakamı açıkladı! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları uzun süredir hareketli grafik sergileyerek, yatırımcıların gündeminde yer alırken bugün piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararın çevrildi. Fed'in faiz kararı sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak edilirken analistler rakam verdi.

Erkek altın yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim! Altınbaş erkek yüzük modelleri ve 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta altın erkek yüzük fiyatlarında yüzde 30'a varan indirim fırsatı başladı. Peki altın erkek yüzük fiyatları ne kadar? Altın erkek yüzük fiyatları kaç TL? İşte Altınbaş altın erkek yüzük fiyat listesi 31 Ekim 2022.

Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Altında alarm zilleri çalıyor, rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın!

Altını yatırımı yapmak isteyen herkes altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Gram altın için alarm zilleri çalıyor! Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın...

Altında son noktayı Altının Efendisi İslam Memiş koydu! Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Altında son noktayı Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş koydu. Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın...

Atasay'ın en çok satılan altın yüzükleri belli oldu! Atasay altın yüzük fiyatları kaç TL? 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Atasay altın yüzük kategorisinin en çok satan altın yüzükleri belli oldu. Beştaş yüzükten tektaşa tüm altın yüzükler bulunuyor. Peki Atasay'da altın yüzükler ne kadar? Altın yüzük fiyatları kaç TL? Hangi yüzük ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Atasay fiyat listesi.

Altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor! Siz de hemen bir göz atın! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın Kasım ayına bu rakamla hoş geldin diyecek! Rakamı duyan mıh gibi çakılıp kalıyor... Siz de hemen bir göz atın...

Altının 5 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyan olduğu yerde kalakaldı! Hemen bir göz atın

Altını olan ve ya altın almak herkes altının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Altının 5 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı duyan olduğu yerde kalakaldı! Hemen bir göz atın...

Koçak altında fırsat üstüne fırsat! Altın baget yüzüklerde yüzde 20 indirim! 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında fırsat üstüne fırsat indirimleri başladı. Koçak altın baget yüzüklerde net yüzde 20 indirim başladı. Buna ek olarak yeni üyelere yüzde 10 indirim fırsatı da sunuldu. Peki Koçak altında baget yüzük fiyatı ne kadar? İşte Koçak altın baget yüzük fiyat listesi.

Altında düğüm çözülüyor! İki dev banka peş peşe açıkladı! Bu rakamlar ne görüldü ne duyuldu! Aklınız çıkacak

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip edilirken iki dev bankadan son dakika altın rakam tahmini geldi. Peş peşe gelen bu rakamlar ne görüldü, ne duyuldu. Aklınız çıkacak!

Altının 6 gün sonra ne kadar olacağı az önce resmen açıklandı! Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının 6 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyan herkes mıh gibi çakıldı! Hemen bir göz atın...

Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6754

Hatay İli, Altınözü ve Antakya ilçelerinde bulunan ve ekli listede bulundukları yer ile parsel numaraları belirtilen taşınmazların, Hatay Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas (Süt) Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde kalmaları nedeniyle adı geçen organize sanayi bölgesi adına Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 22/8/2014 tarihli ve 11874 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 1/9/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.