20 / 04 / 2024

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu ne zaman açılacak

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu ne zaman açılacak

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde amatör futbol ligi maçlarının oynandığı 9 Ocak Şehir Stadyumu’nda restorasyon ve yenileme çalışması başlatıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

SON DAKİKA! Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem oldu.

Türkiye asansör ihracatında dünyada 9’ncu sırada!

Asansör ihracatında dünyanın en iyileri arasında yer alan Türkiye, asansördeki 195 milyon dolarlık ihracatıyla dünyada 9’ncu sırada yer alıyor. Türkiye, asansör sektöründe yakın coğrafyalara ihracatla büyük ivme yakaladı.

Hatay’daki 10 milyar dolarlık projeye Suudi Arabistan mı ortak olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan'da imzalanan enerji anlaşması nedeniyle tüm dikkatler Hatay'a çevrildi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 10 milyar dolar yatırımla rafineri ve petrokimya tesisi kurulacağı ve buraya Suudi Arabistan’ın da ortak olacağı iddia edildi.

Bağ-Kur'luların emekliliği için yeni düzenleme; 9 bin prim günü şartı esnetiliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'luların emekliliği için gerekli olan 9 bin prim günü şartıyla ilgili yeni bir düzenlenme yapacaklarını duyurdu.  Bakan Bilgin istihdam sayısına göre bir kriter uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

4 şiddetli depreme rağmen camı bile kırılmayan hastanenin sırrı ne? İşte hayrete düşüren gerçek!

Hatay’daki Dörtyol Devlet Hastanesi’nin dört deprem görmesine rağmen halen dimdik ayakta kalması görenleri hayrete düşürürken, hastanenin bu denli dayanıklı olmasının sırrı ortaya çıktı.

Altın kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim! Büyük kampanya! Altınbaş 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kol düğmeleri, şıklığını pekiştirmek isteyen erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Altınbaş'ta erkek kol düğmelerinde yüzde 48'e varan indirim başladı. Peki altın kol düğmeleri ne kadar? İşte Altınbaş kol düğmesi 9 Kasım 2022 fiyat listesi.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da inşaat iskelesi çöktü! 2 işçi yaralandı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda inşaatta çalışan 2 işçi yaralandı.

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu ne zaman açılacak Haberi

Hatay Dörtyol 9 Ocak Şehir Stadyumu ne zaman açılacak

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde amatör futbol ligi maçlarının oynandığı 9 Ocak Şehir Stadyumu’nda restorasyon ve yenileme çalışması başlatıldı.


Amatör lig sezonunun sona ermesinin ardından Dörtyol Belediyesi stadın yenilenmesi için çalışma başlattı.

Dörtyol Esnafspor Futbol Kulübü Kaptanı Uğur Karabulut, uzun yıllar futbol ve bir çok etkinliğin yapıldığı şehir stadyumunda başlatılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirtti.


Yıllardır aktif futbolun içerisindeyim. Stadın alt yapısının yetersizliği nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları dile getiriyorduk diyen Kaptan Karabulut, “Futbolda başarı öncelikle tesisle gelir, yenileme çalışması bizim için çok önemliydi. Stadın yenilenmesi için çalışma başlatan Belediye Başkanımız Yaşar Toksoy’a ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.


Yürütülen çalışmada stadın ve sahanın alt yapısının güçlendirilerek tribün, soyunma odaları ve saha giriş çıkışlarının yenilenerek zeminin çimlendirileceği...