25 / 04 / 2024

Hatay Hassa osb

Hatay Hassa osb

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı kurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB sayısının 300'e ulaşacağını belirtti.

Hatay Hassa'da 86 bin dönümlük alana OSB kuruluyor!

Hatay’ın Hassa ilçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin yer tespiti için bakanlık yetkilileri 18 Şubat’ta Hassa’ya gelecek. Demirel, Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesinin Hassa’da yapılacağını ifade etti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Son Dakika Hatay'da deprem! 

Hatay'ın Hassa ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay'da konut imarlı 17 adet arsa satılıyor! 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay ili Hassa Belediye Başkanlığı, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ile Ardıçlı Mahallelerinde yer alan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hatay Hassa'da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Hatay projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Hassa projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Hassa TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Hassa TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

Hatay Erzin OSB'de 21.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatay Erzin OSB'de yer alan arsayı 21 milyon 278 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı...

Hatay'da Tarıma Dayalı İhtisas OSB'nin kurulması mecliste!

Hatay'da Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dörtyol-Hassa Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Dörtyol-Hassa Projesi'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, sorularını Bakan Turhan'a sordu...

Hassa Tüneli ve OSB’si bölgeye nefes aldırcak!

Doğu ve Güneydoğu, Hatay, Amanos Dağları’nın altından geçecek 30 kilometrelik Hassa Tüneli ile bölgede kurulacak olan OSB’nin artık hayata geçmesini bekliyor..

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'ne ilişkin 3 soru mecliste!

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi'nin başlama zamanı ve toplam bütçesi meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Hassa osb Haberi

Hatay Hassa osb

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı hayata geçiyor. Hassa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile tüzel kişilik kazanan OSB sayısının 300'e ulaşacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB'nin kuruluş işlemlerinin tamamlandığı belirtti.  Hatay Hassa OSB'de kurulacak sanayi tesisleriyle, yaklaşık 30 bin kişiye istihdam kapısının açılacağını belirten Özlü, "OSB'ler, yatırımların işbirliğiyle yapılmasına, enerji, çevre ve ulaşım gibi asgari altyapı şartlarının tek bir elden yönetilmesine, üretim maliyetlerinin azaltılmasına ve kalite standardının yükselmesine zemin hazırlıyor" diye konuştu. Hassa OSB'nin 13 bin 770 m2'lik alanla Hatay'ın en büyüğü olduğunu belirten Özlü, "Türkiye'nin de en büyük ilk 10 OSB'si arasına girdi" dedi. Özlü, ortaklık yapısını da şöyle anlattı: "Bölge, yüzde 72 katılım payı ve 10 üye ile Hatay Yatırım İzleme ve Koordinasyon...