27 / 04 / 2024

Hatay Kırıkhan yıkım

Hatay Kırıkhan yıkım

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depreme dayanıksız olan 5 okul için yıkım kararı çıktı. Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Hatay'da enkaz ve yıkım ekipleri 30 mahallede var gücüyle çalışıyor!

Hatay Valiliği'nden açıklama geldi. Antakya ve Defne ilçelerinde acil yıkılması gereken binaların yıkımı ve enkaz kaldırma çalışmaları 30 mahallede devam edecek.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

Migros'ta et ürünlerine yüzde 35'e varan indirim! Kırmızı ve beyaz et fiyatları dibi gördü! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu hafta Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünleri yüzde 35 indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Migros'ta et fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Hatay Kırıkhan TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 10 soruda Kırıkhan TOKİ!

TOKİ'nin Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Kırıkhan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Kırıkhan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Kırıkhan TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Kırıkhan yıkım Haberi

Hatay Kırıkhan yıkım

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan 5 okul yıkılacak. Depre dayanıksız olan okullar hakkında yıkım kararı çıktı.


Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayıyla ilçedeki Yüksel Acun İlkokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, Delibekirli İlkokulu, Kodallı İlkokulu ve Camızkışlası İlkokulu’nun deprem yönetmeliğine göre uygun olmadıkları için yıkım kararı alındığını söyledi.


Ayazhan, yıkılacak okulların bir yıl içerisinde yenilerinin yapılacağını ve bu okullarda okuyan öğrencilerin ise en yakın okullara taşınarak eğitimlerine devam edeceğini ifade...