26 / 04 / 2024

hatay TCDD arsası

hatay TCDD arsası

TCDD'nin Hatay'da 3 bin 400 dönümlük denize nazır arazi satış ihalesi, en yüksek teklifi veren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın araziyi KDP lideri Barzani adına aldığı iddiaları üzerine askıya alındı.

Payas OSB'de 96.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika arsası!

Dörtyol İcra Dairesi, Hatay'ın Payas ilçesinde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 96 milyon 109 bin 640 TL olarak belirlendi.

TCDD'den 7 ilde satılık 52 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Mersin ve Niğde'de yer alan 52 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Arsasını satmaya gitti, hayatının şokunu yaşadı!

Hatay'da yaşayan 62 yaşındaki Ömer Gül, arsasını satmak için gittiği tapu müdürlüğünde hayatının şokunu yaşadı. Arsa yanlışlıkla 2009 yılında baba adları ve isimleri aynı bir kişinin üzerine kaydedilmiş...

TCDD, Bingöl ve Malatya'daki 5 arsasını satıyor!

Mülkiyeti TCDD Genel Müdürlüğüne ait Malatya 5. Bölge Müdürlüğü mıntıkası sınırları içerisinde bulunan 5 adet gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Hatay'da icradan 4.5 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Kırıkhan İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay'ın Kırıkhan İlçesi Mahmutlu Köyü'ndeki fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 532 bin 609 TL olarak belirlendi.

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

TCDD'nin Pamukkale arsası özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) adına kayıtlı Denizli Pamukkale ilçesi, Pınarkent mahallesinde bulunanarsayı özelleştiriyor. İhaleye en yüksek teklif 965 bin TL bedelle Ateş Gayrimenkul Pazarlama 'dan geldi

ÖİB Hatay Reyhanlı arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Hatay Reyhanlı'da bulunan 848,00 metrekare yüzölçümlü arsasının özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

ÖİB TCDD'nin Balıkesir arsasını sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı T.C. Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Balıkesir ili, Edremit ilçesi'ndeki arsayı Etter Karabıyık'a sattı.

ÖİB Hatay Dörtyol'daki konut imarlı arsasını 102 bin TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay Dörtyol Yeniyurt Köyü'nde y7er alan 3 bin 103 metrekarelik konut alanı imarlı arsasını 102 bin TL teklif veren Ruhi Örtlek'e sattı...

Hatay Vakıflardan 49 yıllığına kiralık öğrenci yurdu arsası!

Hatay Vakıflar Karaağaçta 31 bin 910 metrekare arsayı üzerine özel eğitim tesisi yapılmak üzere 49 yıl süreyle, yapım karşılığı kira ihalesine çıkardı

ÖİB'den ihaleye çıkan TCDD arsası için düzeltme ilanı!

Özelleştirme İdaresi, Maliye Hazinesi ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait muhtelif taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştireceği ihale ie ilgili olarak bir düzeltme metni yayınladı.

Hatay'da icradan 1 milyon 156 bin TL'ye satılık fabrika!

Reyhanlı 1. İcra Müdürlüğü,  Hatay İli, Reyhanlı İlçesi,  Telgazi Mahmutbey Köyü, 54 parselde yer alan 17 bin 584 metrekare alanlı Reysan Yağ Fabrikası ve arsasını satışa sunuyor

hatay TCDD arsası Haberi

hatay TCDD arsası

 

Kızıl: Ben milliyetçiyim Devlet Demiryolları'nın (TCDD), Hatay- Dörtyol'da deniz kıyısında bulunan 3 bin 400 dönümlük arazisinin satış ihalesi, devletin kritik birimlerinde büyük gürültü kopardı. İhalede en yüksek teklifi veren Kızıl Petrol'ün sahibi, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın, araziyi Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) lideri Mesud Barzani adına aldığı iddiaları ise ortalığı karıştırdı. TCDD, araziyi açık artırmayla satmak için 12 Nisan'da ihaleye çıktı. En yüksek teklifi, 125 milyon 250 bin YTL ile İbrahim Kızıl'ın sahibi olduğu Kızıl Grup sundu. 1937'de Türkiye'ye bağlanan Hatay'da, Suriye sınırındaki toprak satışı, kritik bazı iddiaları da gündeme getirdi. SABAH, ihalenin askıya alınmasının perde arkasındaki kritik iddiaları araştırdı. İşte, gündeme gelen iddialar, resmi...