20 / 04 / 2024

hatay toki Yayladağı kuraları

hatay toki Yayladağı kuraları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay'da hayata geçirdiği iki projenin kura çekilişi gerçekleşti.

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Belen'e 73 yeni konut!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Hatay Altınözü 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Hatay İskenderun 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun 2020 projesinde yer alan 10 adet konut için başvuru dönemi başladı.

hatay toki Yayladağı kuraları Haberi

hatay toki Yayladağı kuraları


TOKİ tarafından Hatay’ın Hassa İlçesi’nde hayata geçirilen 248 konutun hak sahipleri 27 Temmuz Perşembe günü, Hassa Belediyesi Konferans Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Konutların 35’i engelli vatandaşlar için ayrıldı. 2 oda 1 salon planında inşa edilen konutlar peşinatsız 100 – 130 TL arası taksitlerle ve 270 ay vadeli olarak satışa sunuldu. Bölge halkının gün içerisinde vakit geçirebileceği peyzajı, parkı ile birlikte, nitelikli bir sosyal çevre olarak planlandı.


Hatay’ın Yayladağı İlçesi’nde inşaatı tamamlanma aşamasında olan projede 133 konutun hak sahipliği kurası ise aynı tarihte Yayladağı Belediyesi Toplantı Salonu’nda noter huzurunda çekildi.


Kurası çekilen konutların 93’ü 2 oda 1 salon, 40’ı ise 3 oda 1 salon planında inşa edildi.  2 oda 1 salon konutlar 249 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat...