25 / 04 / 2024

hatay yayladağı toki

hatay yayladağı toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın ve ülkenin güneydeki en uç noktası Yayladağı ilçesinde konut yapımını sürdürüyor. Toplam 155 adet konut inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

Hatay Alan Yaylası'nda tapu sorunu ortadan kalkıyor!

Hatay'ın önemli yaylalarından biri olan Alan Yaylası’nın kanayan problemlerinden biri olan  tapu sorunu çözüme kavuşuyor. Yaylada tapular bir sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Hatay Yayladağı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Hatay'da 464 konut ve 24 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 464 konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

hatay yayladağı toki Haberi

hatay yayladağı toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın ve ülkenin güneydeki en uç noktası Yayladağı ilçesinde konut yapımını sürdürüyor. Yayladağı ilçesinde 155 adet toplu konut projesi sürüyor. 2+1 ve 3+1'den oluşan toplam 155 adet konut inşaatının tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, inşaatlarla ilgili şu bilgileri verdi: "7 blok konutumuz inşaat aşamasında. Şu anda 2 blokun kaba inşaatı bitmiş durumda, diğer bloklarımız da temel aşamasında. 1 Yıl içinde anahtar teslimi yapılması planlanan toplu konut projemiz ilçemiz halkına hayırlı olsun."




Antakya...