29 / 03 / 2024

Hatipköy

Hatipköy

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor. İzmit Belediyesi ekipleri Kuruçeşme Hatipköy’de 2 katlı bir yapının yıkımını yaptı.

İzmit'te Hazine arazisindeki kaçak bina yıkıldı!

Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy'de hazine arazisine kaçak olarak yapılan bir yapı, İzmit Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Kaçak yapının, 775 sayılı Gecekondu Yasasının 18. maddesine istinaden yıkıldığı öğrenildi.

İzmit Hatipköy'de son 5 yılda 500 yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor. Hatipköy'de 2 katlı bir yapının yıkımını gerçekleştiren yetkililer, "Geçen 5 yıl içinde 500 den fazla harabe yapının yıkımı yapıldı" dedi.

Hatipköy’de 2 harabe yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor. İzmit Belediyesi ekipleri Kuruçeşme Hatipköy’de 2 katlı bir yapının yıkımını yaptı.

Kuruçeşme Vadikent Sitesi'nde teslimler 2016'da!

Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kocaeli Kuruçeşme Vadikent'te daireler ne kadar?

Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi 10 yıllığına kiralanacak!

Hatipköy D Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin(tek taraflı), otoyol hizmet tesisi olarak kullanılmak üzere, 10 (on) yıl süreyle kiralanacak. İhale; 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Büyükdere'nin yeni rakibi Merter-Ataköy hattı

İstanbul'un gözde alışveriş caddesi Büyükdere'nin tahtı, Merter'den Ataköy'e uzanan hatta sıralanacak 5 yeni proje ile sallanacak. Toplam yatırım bedeli 1.2 milyar dolar civarındaki 5'li sırada bekliyor.

KİPTAŞ Karanfilköy'ün kentsel dönüşümüne el attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Karanfilköy'de kentsel dönüşüm uygulaması için görüşmeleri başlattıklarını söyledi.

Ulaşıma büyüt yatırım yapılacak

Türkiye'de gelecek yıldan itibaren 5 yıl boyunca, yılda ortalama 500 kilometre bölünmüş yol inşa edilecek.

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

Hatipköy Haberi

Hatipköy

İzmit Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında bulunan eski yapıların yıkım çalışması devam ediyor.


İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Hatipköy’de 2 katlı bir yapının yıkımını yaptı.


Yapının yıkım kararının belediye encümeni tarafından alındığını söyleyen yetkililer, “Kullanım ömrü tamamlanmış harabe yapıların yıkımı iş makineleri yardımıyla yapıldı. Geçen 5 yıl içinde 500 den fazla harabe yapının yıkımı yapıldı. Önümüzdeki yıl da 200 den fazla benzer yapının yıkımı yapılacaktır” dediler.


Hürriyet...