19 / 04 / 2024

hatipoğlu elegan evler

hatipoğlu elegan evler

Hatipoğlu İnşaat tarafından Kurtköy'de yapımı süren 'Elegan Evler' projesi, 87 bin 600 dolar ile 213 bin 600 dolar arasında değişen fiyatlarla müşterilerine hem akıllı hem de kendi konforunu tasarlama imkanı sunuyor.

O ilde 25 yılda 24 daire dönüştü iddialarına yanıt geldi! Kentsel dönüşüm ne durumda?

CHP'nin Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu’nun ilde 25 senede kentsel dönüşümle sadece 24 daire yapıldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Elinde tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Tapu ve Kadastro'dan son dakika uyarısı geldi! Bunları gözden kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanı Cevdet Ekmel Hatipoğlu, tapuda randevu sisteminde kolaylık sağlanması içeriğindeki mesajların gönderildiğine ilişkin şikayetler üzerine yasal girişimde bulunduklarına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htp İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Abh Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 950 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hatipoğlu ve Hatip Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sümeyye Travel Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören’de Ahmet Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Konaklama Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Yalın HAtipoğlu tarafından kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

hatipoğlu elegan evler Haberi

hatipoğlu elegan evler

2008 sonunda tamamlanması planlanan proje 10 bin 700 metrekare alan üzerinde 2 blokta, toplam 100 daireden oluşuyor.

Yenişehir, Kurtköy'de yapımı süren Elegan Evler kurulduğu alanın yüzde 87'sini yeşil ve ortak alanlara ayırarak ferah bir yaşam sunmayı vadediyor. Daireler ve katlar arasındaki ses yalıtımı sayesinde komşu kavgasının duyulmasının önüne geçecek olan proje, ev sahibi olanlara kendi evlerinin konforunu tasarlama imkanı da sunuyor. 100 dairenin bulunduğu proje, 2008 sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek. Projede fiyatlar 87 bin 600 dolardan başlıyor ve 213 bin 600 dolara kadar çıkıyor. Hatipoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cenap Hatipoğlu ile, "Siz evde yokken, kombiyi çalıştırmak, misafirinize...