25 / 04 / 2024

hava durumu

hava durumu

MGM'den ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Antalya-Konya karayolu ulaşıma açıldı!

Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Akseki-Seydişehir karayolu, ulaşıma açıldı.Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı

Tendürek ve İpek Dağı geçidi ulaşıma açıldı!

Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Tendürek ve İpek Dağı geçitleri açıldı.Yetkililer, sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanmaları konusunda uyardı.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin ( İDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüslerinin ( BUDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Orta ve Doğu Karadeniz'e çok kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Orta ve Doğu Karadeniz'de bazı iller için çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Vatandaşlar ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırıma karşı uyarıldı.

Doğu Anadolu'ya kar uyarısı!

Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da bazı iller için kar yağışı uyarısında bulunuldu. Bölgedeki yağışların bu akşam ve yarın karla karışık yağmura ve kara dönüşmesi bekleniyor

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye soğuk ve yağışlı havanın etkisine girerken, hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak.Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz ve Sakarya çevresi için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz ve Sakarya çevreleri için yarın kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.Bu nedenle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illerde kuvvetli yağış bekleniyor.Uyarıda, kuvvetli yağışın neden olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunma

İstanbul'da sis nedeni ile görüş mesafesi düştü!

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi, ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Sisin özellikle işe gidiş saatine denk gelmesi kent trafiğini etkiledi.

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı!

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, bazı illere yönelik "meteorolojik uyarı" yapıldı. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu sabah saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarı yaptı.Yapılan açıklamada, yağışların Cumartesi sabah saatlerinden itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

Sakarya'da sağanak nedeniyle ekili araziler zarar gördü!

Karasu Ziraat Odası Başkanı Fikri Hordoloş tarafından yapılan açıklamaya göre Karasu ilçesinde birkaç gün önceki şiddetli yağış yüzünden 22 dönümlük tarlasını su basan üreticinin yaklaşık 100 ton karpuzu çürüdü.

Marmara ve Ege'de havalar ısınıyor! Yağış ne kadar sürecek?

Marmara ve Ege bölgelerinde, Balkanlar'dan gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisiyle mevsim normallerinin 13 dereceye kadar altına düşen hava sıcaklığının, gelecek hafta içinde yeniden yükselmesi bekleniyor.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Meteoroloji uyarı! 36 il için sarı ve turuncu alarm verildi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 36 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yaılan açıklamada, yurt genelinde sağanak ve kar yağışı etkili olacağı kaydedildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 Aralık'a ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Dikkat! İstanbul için kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapor, güney ve batı bölgelerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerine yakın, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin altında seyredeceğini öngörüyor. Ayrıca İstanbul Valiliği'nden önemli bir uyarı geldi. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji'den sarı alarm! Bu illerde yaşayanlar dikkat: Sokağa çıkmadan önce iki kere düşünün

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul'un da aralarında bulunduğu pek çok ilde sağanak yağış etkili olması beklenirken 5 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İşte o şehirler ve diğer detaylar...

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

İstanbul'da cumartesi pazar hava durumu! Hafta sonu hava nasıl olacak? Yarın hava güzel olacak mı?

Hafta sonu hava nasıl olacak, yağmur yağacak mı? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar, bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Meteoroloji yayımladı! Yarın hava nasıl olacak? Yarın İstanbul'da yağmur var mı? İşte il il hava durumu!

Hava durumu yarın nasıl olacak? İşe ve okula gidecek vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporunu araştırıyor. İşte detaylar!

hava durumu Haberi

hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 8 ilde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini açıkladı. Gök gürültülü sağanağın bugün öğleden sonra etkisini göstereceğinin duyurulduğu açıklamada, yurttaşlara olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji, Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. MGM’den yapılan açıklamaya göre, gök gürültülü sağanağın bugün öğleden sonra Ankara, Bolu, Çankırı, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde, akşam saatlerindeyse Çorum genelinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Açıklamada, ani sel, yıldırım, su baskını, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

KÜTAHYA VE ESKİŞEHİR İÇİN UYARI

MGM, bugün için Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Merkez Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin açıklamasına göre,...