26 / 04 / 2024

hava kent taşoluk son durum

hava kent taşoluk son durum

İstanbul Havalimanı çevresinde konut üreten CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Taşoluk projesinin 1. etap temelini attı. 1. etabın üye alımları doldu ancak kooperatif yeni üyeler için yıl sonuna kadar 500 konut daha inşa edecek...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Otobüs ve uçak biletlerine bayram güncellemesi! Bilet fiyatları 1 günde yüzde 50'ye varan oranda zamlandı! 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatlarına zam uygulandı. Otobüs biletlerine yüzde 50'ye, uçak bilelerine de yüzde 40'a varan oranlarda zam geldi. 

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, 6674 ada, 3 ve 5 parseller ile bir kısım tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul’dan rekor üstüne rekor! 10 ayda yüzde 59 arttı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre kısıtlanan hava yolu taşımacılığı, normalleşme süreci ile birlikte adeta coştu. İstanbul’daki havalimanlarından 10 ayda 78 milyon 985 bin 829 kişi uçtu.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Arnavutköy Taşoluk imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Taşoluk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

hava kent taşoluk son durum Haberi

hava kent taşoluk son durum

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde konut üretimine başladı.

İlk aşamada 144 dairelik 1. etabın temeli Arnavutköy'ün Taşoluk mevkiinde, İstanbul Havalimanı'na sadece 8 kilometre uzaklıkta yer alan bir noktada atıldı.

Proje 4 blok olarak tasarlanıyor ve içerisinde otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor tesisi ve 7/24 güvenlik yer alacak. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Taşoluk 1. etabın tüm üye alımları doldu. Ancak diğer etaplar için üye alımları devam ediyor.

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Taşoluk projesinde üye alımları devam eden etaplarda metrekare fiyatları 2 bin 900 TL bandında. Projede 3 tip daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlanıyor. Kooperatif 30 bin TL'den başlayan peşinat ve aylık 1.000 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi...