26 / 04 / 2024

hava treni projesi

hava treni projesi

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, 'Hava Treni Projesi'nin İzmir'e küresel kimlik kazandıracağını söyledi. EGE-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kent içi ulaşımı kolaylaştıracak 4 büyük yeni projeyi açıkladı...

Ege-Koop’un dev projesi İzmir'i rahatlatacak!

EGE- Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Sağlık Serbest Bölgesi, Atayol ve EGEM35’in ardından Proje Merkezi’nin “Yeni Nesil Ulaşım Sistemleri” başlığı altında toplanan yeni projeyi Hilton Oteli’nde yaptığı toplantıyla açıkladı.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

Hava Kent Sancaktepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hava Kent Sancaktepe projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Hava Kent Sancaktepe projesinde kaç konut yer alacak? Hava Kent Sancaktepe Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Hava Kent Sancaktepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hava Kent Sancaktepe konum!

Hava Kent Sancaktepe projesi ön satışa sunuldu. Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hava Kent Sancaktepe konum bilgisi ve proje detayları...

Hava Kent Sancaktepe ortaklık toplamaya başladı! Yeni Proje!

Hava Kent tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Hava Kent Sancaktepe Projesi ön talep topluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Hava Kent Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, Sancaktepe projesi için düğmeye bastı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Oksijen Evleri projesi geliyor!

Doğanlar Holding iştiraklerinden olan Doğyap İnşaat yeni bir proje hayata geçiriyor. Doğyap İnşaat'ın yeni projesi Oksijen Evleri; temiz hava, huzur ve ferahlığa ek olarak konforlu bir hayat sunuyor.

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Hava Kent Taşoluk 2 geliyor! Yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için düğmeye bastı. 140 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek Hava Kent Taşoluk 2, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede yer alacak.

hava treni projesi Haberi

hava treni projesi



Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, 'Hava Treni Projesi'nin İzmir'e küresel kimlik kazandıracağını söyledi.  EGE-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kent içi ulaşımı kolaylaştıracak 4 büyük yeni projeyi açıkladı. Ege-Koop proje merkezinde, İzmir'e iki yeni 'metro hattı', hem karada hem denizde seyahat imkanı sunan 'amfibi otobüs', '3 boyutlu tünel otobüs' ve İzmir'i turizmde de ön plana çıkaracak 'hava treni' projelerini açıklayan Aslan, "Bunlar yeni nesil ulaşım sistemlerinden sadece 4 tanesi" dedi. 


KÜRESEL KENT KİMLİĞİ İzmir'in en önemli sorununu trafik olduğunu belirten Aslan, halkın toplu ulaşıma özendirilmesi için dünya kentleriyle paralel yönde çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı. Aslan, özellikle 'hava treni projesi'nin İzmir'e küresel kent kimliği kazandıracağını, turizmi geliştireceğini söyledi. 


Güneş...