23 / 04 / 2024

havai fişek fabrikası sakarya geyvede patlama

havai fişek fabrikası sakarya geyvede patlama

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 15'ü yükseldi...

Son Dakika Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Togg fabrikasını ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır , Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un üretim tesisine ziyarette bulundu.

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! 20 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! Gram altın, .çeyrek altın ne kadar? 20 Şubat 2023 altın fiyatları.

Dolar 2023`te fişek gibi fırlayacak! O analist tahminleri peş peşe sıraladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Vatandaşlar 2023 senesinde doların hangi seviyede olacağını araştırılırken, en çok araştırılan konulardan biri de 2023 yılı dolar tahmini. Bu konuda bir uzman adım attı! Dolar 2023`te fişek gibi fırlayacak! Haberde daha fazla bilgi bulabilirsiniz...

Carrefoursa indirim fişeğini ateşledi! 5 kg ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi

Carrefoursa haftanın uygun fiyatlı ürünlerini duyurdu. Carrefoursa indirim fişeğini ateşledi! 5 kg ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü! İşte 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros indirim fişeğini çaktı! 4 litre ayçiçek yağı 119 TL, 5 kg şeker 107 TL! İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında 4 lirte ayçiçek yağı 119 TL, 5 kg şeker 107 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Migros'ta diğer indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ayçiçek yağında indirim fişeği patladı! A101, Migros, Carrefoursa peş peşe duyurdu! 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zincir marketler ayçiçek yağı kampanyasını başlattı. İndirim kapsamında ayçiçek yağları farklı oranlarda indirime girdi. Peki A101, Migros ve Carrefoursa'da ayçiçek yağı ne kadar, kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emekli promosyon ödemelerinde havai fişekler patladı! Bir bankadan rekor artış geldi

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar uzun süreden bu yana sessizliğini koruyordu. Bankaların sessizliğini koruduğu sırada bir bankadan çok önemli bir atak geldi. Banka tarafından emekli promosyonlarında rekor artış yapıldı.

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların 30 TL, altının ise rekor seviyelere çıkacağını söyledi. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar kuru ne kadar olacak? İşte dolar kurunda son durum...

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Beyrut'taki havai fişek fabrikası patlamasından en çok konut sektörü etkilendi!

Dünya Bankası'nın Lübnan'daki bakanlıklar ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hızlı hasar ve ihtiyaç değerlendirmesi tamamlandı. Buna göre, Beyrut'taki patlamadan  konut sektörü ağır şekilde etkilendi.

Sakarya'daki havai fişek fabrikasının bilirkişi raporu tamamlandı: Tedbir yok!

Sakarya Hendek'te 3 Temmuz'da 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili hazırlanan bilirkişi raporu bitti. Raporda, tüzüğe aykırı olarak depolama ve üretim yapıldığı, gereken önlemlerin alınmadığı belirtildi.

havai fişek fabrikası sakarya geyvede patlama Haberi

havai fişek fabrikası sakarya geyvede patlama


Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 15'ü yükseldi. Kaymakamlık ilçede hasar tespit çalışmalarına başladı.


İnciksuyu Mahalesi'ndeki Venüs Havai Fişek Fabrikası'nda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın söndürüldü. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli patlayıcı uzmanları da fabrikada inceleme yapıyor.


Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, patlamayla ilgili yaralı sayısının 15'e yükseldiğini söyledi. Yaralıların hepsinin kırılan camlar nedeniyle yaralandığını kaydeden Akbıyık, "Yaralıların içinde hayati tehlikesi olan yok. Hepsi ayakta tedavi edildi. Durumları iyi." diye konuştu.


 Patlamada ilçedeki ev ve iş yerlerinin camlarının kırıldığını belirten Akbıyık, şunları dedi; "Kaymakamlık olarak hasar tespit çalışmalarına başladık. Durum tespiti yapıyoruz. Esnaf odası da iş yerleri zarar gören esnafların zararlarını tespit etmek için çalışma yapıyor."


Salih...