25 / 04 / 2024

havai fişek fabrikasında patlama

havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 15'ü yükseldi...

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Ayçiçek yağında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar!

Ayçiçek fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeler duyanları hayrete düşürüyor. Ayçiçek fiyatlarında büyük vurgun! Fiyatı 167 TL'den 336 TL'ye çıkardılar...

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Bir market, ayçiçek yağında büyük bir indirim başlattı. İndirim sonucunda, litrelik ayçiçek yağı fiyatı büyük ölçüde düştü. İşte bu büyük indirimle ilgili tüm bilgiler...

Ayçiçek yağında bomba indirim: Yetişen büyük indirimi kapacak!

O marketten ayçiçek yağında dev indirim haberi geldi. Litre fiyatı o markette dibe vurdu. İşte indirimle alakalı merak edilen bütün detaylar...

Ayçiçek yağında beklenmedik indirim: 5 LT ayçiçek yağı 139 liraya düştü

Ünlü zincir market ayçiçek yağında indirime gitti.  5 LT ayçiçek yağının fiyatı 139 liraya düştü. İşte detaylar...

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek yağında bu fiyat daha önce uygulanmadı! 4 litre 99 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında çılgın indirim Carrefour'dan geldi: 4 litresi 99 TL'den satışa sunulan ayçiçek yağı ile alakalı indirimin detayları araştırılıyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Bayram öncesi ayçiçek yağında bomba indirim! Kampanyayı duyan o markete akın etti!

Marketler tarafından ard arda indirim yapılan ürünlerden biri de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağının litre ücreti 27 TL'ye düştü.  İşte ayçiçek yağında büyük kampanya yapılan o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Ayçiçek yağında fiyatlar dip yaptı! Carrefour'da fiyatları görenin aklı başından gitti

Ayçiçek yağına yapılan arka arkaya zamlar neticesinde marketler indirim yapmaya başlamıştı. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi 4 litre ayçiçek yağının satış fiyatı dibe indi. İşte Ayçiçek yağında indirim gerçekleştiren Carrefour ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağında çılgın indirim! 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları birden düştü!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına bir marketten indirim haberi geldi. CarrefourSA, 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim yaptı. 

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

Carrefoursa'dan 5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında çılgın indirim! Ayçiçek yağı fiyatları dibe indi!

5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında dev indirim o marketten geldi: Ayçiçek yağı fiyatları dibe düştü. İşte merakla beklenen indirime ilişkin tüm detaylar!

havai fişek fabrikasında patlama Haberi

havai fişek fabrikasında patlama


Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaralananların sayısı 15'ü yükseldi. Kaymakamlık ilçede hasar tespit çalışmalarına başladı.


İnciksuyu Mahalesi'ndeki Venüs Havai Fişek Fabrikası'nda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın söndürüldü. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli patlayıcı uzmanları da fabrikada inceleme yapıyor.


Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, patlamayla ilgili yaralı sayısının 15'e yükseldiğini söyledi. Yaralıların hepsinin kırılan camlar nedeniyle yaralandığını kaydeden Akbıyık, "Yaralıların içinde hayati tehlikesi olan yok. Hepsi ayakta tedavi edildi. Durumları iyi." diye konuştu.


 Patlamada ilçedeki ev ve iş yerlerinin camlarının kırıldığını belirten Akbıyık, şunları dedi; "Kaymakamlık olarak hasar tespit çalışmalarına başladık. Durum tespiti yapıyoruz. Esnaf odası da iş yerleri zarar gören esnafların zararlarını tespit etmek için çalışma yapıyor."


Salih...