20 / 04 / 2024

havaray ihalesi

havaray ihalesi

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Havaray geçtiği bölgeleri uçuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. İki havaray hattının ön hazırlıklarını tamamlayan belediye, 8 yeni hat için de çalışma başlatıldığını duyurdu.

Havaray Tuzla'dan uçacak!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. D-100 Karayolu ile Sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi'nin ihale tarihi belirlendi.

Tuzla Havaray projesi ihalesi ne zaman?

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak havaray için Tuzla'da düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray projesinin ihale tarihi belirlendi.

Tuzla Havaray ihalesi 2 Şubat'ta!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek..

Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal!

Alarko Holding tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Holding Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal edildi!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinde revizyon ihtiyacı doğması nedeniyle söz konusu ihalenin iptal edildiğinin bildirildiğini duyurdu.

İstanbul’un ilk havaray ihalesinde 4 firma devre dışı kaldı!

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

İstanbul'da 6 metro hattının danışmanlık ihalesi 18 Mayıs'ta!

İBB metro yatırımlarına hız verdi. 18 Mayıs Perşembe günü 6 metro ve 1 havaray hattının danışmanlık hizmet alımı ihalesi yapılacak.

Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. 11.7 kilometre uzunluğundaki hattın 2019 yılında açılması planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray projesi hangi aşamada?

Sefaköy Halkalı Başakşehir Havaray hattı için geçen yıl proje etüt ihalesi yapılmıştı. Başakşehir'i metrobüse bağlayacak olan havaray projesinde son durum ne? Proje şu an hangi aşamada?

Tuzla Havaray hattının ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak ve yaklaşık 5 km uzunluğunda olacak Tuzla havaray hattının proje ihalesi yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

Tuzla Havaray proje ihalesine 11 firma katıldı!

Tuzla’da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.

Tuzla Havaray'ın proje ihalesi yapıldı!

D-100 Karayolu ile sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi'nin proje ihalesi bugün gerçekleştirilirken, yaklaşık maliyeti 661 bin 55 lira olarak açıklanan projeye 11 başvuru yapıldı.

havaray ihalesi Haberi

havaray ihalesi

İstanbul’un ilk havarayı için açılan ihale, maliyetlerin değişmesi nedeniyle iptal edildi. İki ayrı proje ile çakışan havaray projesi revize edilecek, proje için yeniden ihaleye çıkılacak.


15 kilometrelik “Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı”nın inşaatı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 12 Ocak'ta açtığı ihale 25 Temmuz 2017'de iptal edildi.


En düşük teklifi veren Alarko Holding geçen hafta Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) ihale iptali ile ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklama ise iptalin gerekçesini ortaya çıkardı.


D-100 Karayolu Çobançeşme mevkiinden başlayarak Olimpiyat Stadı'na ulaşan ve Kuzey Marmara otoyoluna bağlanan “Olimpiyat Yolu Projesi” ile “Küçükçekmece Halkalı Meydanı ve Çevresi Yol Kavşak Uygulama Projesi”- nin havaray hattı ile çakıştığı açıklandı.



Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!



Bu iki proje dikkate alındığında revizyon ihtiyacı doğduğu belirtilerek, Yapılacak proje revizyonları inşaat süresine etkisi yanında,...