25 / 04 / 2024

Havza OSB arazi tahsisi

Havza OSB arazi tahsisi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Van Erciş'te OSB yer tahsisi için kuralar çekildi! 

Van'ın Erciş ilçesinde 517 dönüm arazi üzerine kurulan OSB'de yer tahsisi için kura çekilişi yapıldı. 

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

İkitelli OSB için yeni arazi arayışı!

İkitelli OSB Başkanı Mahmut Aydın, İkitelli OSB olarak yeni yatırım arazisi arayışında olduklarını bildirdi. Aydın, ''İstanbul'a yakın illerden birinde 4 milyon metrekarelik OSB arazisi arayışımız var'' diye konuştu.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi!

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanlığı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsis edilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “OSB’lerdeki arazilerin bedelsiz tahsisi ile ilgili bir çalışmamız var. Sanayicilerimiz yatırımlarına devam etsin, arsa konusunda sıkıntı çekmesin” diye açıklama yaptı. 

Havza OSB arazi tahsisi Haberi

Havza OSB arazi tahsisi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile kuruluş çalışmaları hız kesmeden devam eden Havza OSB'de incelemeler yaptı.  

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen ziyaretten sonra gazetecilere açıklamalar yapan Zülkif Dağlı, organize sanayi bölgesi tamamıyla faaliyete geçtiğinde burada toplamda 3 bin 500'ün üzerinde kişinin istihdam edileceğini söyled.

Organize sanayi bölgesinin Havza merkeze 13, Samsun limanına 70, Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanı'na 94, Merzifon Havaalanı'na 42, Samsun-Sivas demir yoluna 2 ve Samsun-Ankara kara yoluna 2 kilometre uzaklıkta olduğunu söyleyen Vali Dağlı, yatırım yapmak isteyenler için organize sanayi bölgesinin cazip bir konuma sahip olduğunu dile getirdi.

OSB'de altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Vali Dağlı, "960 dönüm üzerinde 46 adet sanayi parseli bulunan Havza OSB, tüm altyapı tesislerinin tamamlanmış olması ve...