25 / 04 / 2024

hayal park

hayal park

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Belediye Başkanı Soner Çetin, zarar eden tesisleri zarar etmekten kurtardık" dedi.

Azim Öztürk Seyhan'a Hayal Park sözü verdi!

Seyhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Azim Öztürk, Güney Mahallelerinin büyük çoğunluğuna hizmet verecek yeni bir Hayal Dünyası projesinin fizibilitesinin tamamlandığını söyledi...

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Moskova'daki 'Hayal Adası' için hazırlıklar tamamlandı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da ülkenin en büyük tema parkı olma özelliğine sahip 'Hayal Adası' parkında hazırlıklar tamamlandı.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Kültür Park İzmir'le yapı yoğunluğu yarıya düşürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Behçet Uz’un hayal ettiği; sporla, kültür ve sanatla, gençler ve çocuklarla dolu, herkesin içinde olmaktan mutlu olacağı bir ‘kültür parkı’ yeniden yaratmak istiyor.

Brooklyn Park’tan yüzde 0,95 faiz avantajı!

Brooklyn Park’ta ev hayal edenler için yepyeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,95 faiz avantajı ile %25’lik peşinatlarını teslimde ödeme fırsatına kavuşuyor.

Brooklyn Park'ta Sevgililer Günü'ne özel 60 ay 0 faiz kampanyası!

Pana Yapı Sevgililer Günü’nde ev sahibi olmayı hayal eden çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde satış ofislerine davet ediyor. Brooklyn Park’tan ev almak isteyenler, devam eden ‘60 ay, 0 faiz’ kampanyası ile hayalindeki eve sahip olma imkanına kavuşacak.

Adana Çukurova Hayal Park Tesisleri yenilendi!

Başkan Soner Çetin: Adana’nın en temiz, en güzel, en nezih tesisini Hayal Park’a yapmanın, halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz...

Adana Hayal Park Yenilendi!

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Belediye Başkanı Soner Çetin, zarar eden tesisleri zarar etmekten kurtardık" dedi.

Moda gayrimenkul açıldı!

Moda gayrimenkul Toros Mahallesi Hayal park civarında büyük bir coşkuyla açıldı.Açılışa bir çok davetlinin katıldığı gözlenirken, müzik eşliğinde eğlenen davetlilere bol bol yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Ankara Hayal Park Evleri hemen teslim! Daireler 725 bin TL' den başlıyor!

Bezci İnşaat tarafından hayata geçirilen Hayal Park Evleri projesi toplam 154 adet daire bulunuyor. Proje 4 bloktan oluşuyor. Ankara Hayal Park Evleri hemen teslim ediliyor. Daireler 725 bin TL' den başlıyor.

Kırşehir Kent Park'ın açılışı gerçekleştirildi!

Kırşehir’in çılgın projesi olarak görülen ‘Kent Park’ projesi açılışı sağanak yağmur altında yapıldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "2009 yılında projeyi ilk sunduğumda bana 'bu çocuk hayal görüyor’ demişlerdi" dedi...

Seyhan'a 'Hayal Park' inşa edilecek!

Adana'nın merkez Seyhan ilçe Belediye Başkanı Azim Öztürk, yeni hizmet döneminde Seyhan’ın güneyine "Hayal Park" inşa edeceklerini söyledi. Öztürk, yeni "Hayal Park"ın öncekinden daha çok beğenileceğini savundu...

hayal park Haberi

hayal park

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Başkan Soner Çetin, “Adana’nın en temiz, en güzel, en nezih tesisini Hayal Park’a yapmanın, halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz’’ dedi.


Bir süredir bakım-onarım çalışmaları yapılan Hayal Park tesislerin açılışına katılan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Açılışta konuşan Çetin, belediye başkanlığının 7. ayından itibaren "Yapacağız, açacağız dönemini geride bıraktıklarını" ifade etti. Çetin, "Binlerce üyesiyle yoğun ilgi odağı olan ve yılda 2,5-3 milyon lira zarar eden Hayal Park tesislerini akılcı yönetimle zarar etmekten kurtardık. A’dan Z’ye 5 yıldızlı otel kalitesinde yeniledik ve Çukurova Belediyesi şirketine devrettik. Şimdi en iyi şekilde işletilecek ve halkımıza daha iyi...