23 / 04 / 2024

Hayat Adana fiyat

Hayat Adana fiyat

Hayat Adana projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Soyak Yapı ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün ortak arsası üzerinde hayata geçirilen projenin yakın zamanda görücüye çıkması planlanıyor...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Opel’den Corsa modeline özel 75.000 TL, 12 ay, %0,99 faiz seçeneği… İşte 26 Nisan 2022 Corsa güncel fiyat listesi...

Şehir hayatının vazgeçilmezi B segmenti araçlar en rağbet gören modeller. Opel de Corsa modelinde bahar kampanyasıyla %0,99 faiz seçeneği sunuyor. Peki Corsa’nın fiyatı ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 Corsa güncel fiyat listesi...

Profilo Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaklardaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan bulaşık makineleri yenilenmiş teknolojileriyle hayatımızı kolaylaştırıyor. Profilo Bulaşık Makineleri, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Profilo bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi..

Buğday fiyatları artmaya devam ediyor! Peki ekmeğe zam gelecek mi? İşte 8 Nisan 2022 il il ekmek fiyat listesi...

Arz endişesi buğday fiyatlarını arttırdı. Peki ekmek fiyatları artacak mı? Güncel ekmek fiyatları kaç TL 2022? İşte 8 Nisan 2022 İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Adana ekmek fiyat listesi... 

Samsung QLED TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung QLED TV Nisan 2022 fiyat listesi!

Hayatımızın her alanında var olan televizyon artık bir tv'den çok daha fazlası olarak karşımıza çıkıyor. Evindeki televizyonunu bir yenisi ile değiştirmek isteyenler yeni Samsung QLED TV'lerin özelliklerini ve fiyatları merak ediyorlar. İşte Samsung QLED TV Nisan 2022 fiyat listesi..

Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Mutfakta hayatımızı kolaylaştıran ürünlerin başında bulaşık makineleri geliyor. Yeni bir bulaşık makinesi almak isteyenler hem uygun hem şık tasarımları ürünlerin fiyatlarını araştırıyorlar. İşte Mart 2022 Arçelik bulaşık makinesi fiyat listesi...

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Bütçe dostu Profilo bulaşık makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran beyaz eşyalardan bulaşık makineleri, en yeni modelleri ve teknolojik gelişimleri ile yarışıyor. Profilo bulaşık makinesi modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Arçelik Çamaşır Kurutma Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Çamaşır asmaya yeri ve zamanı olmayanlar için hayatı kolaylaştırıcı Arçelik çamaşır kurutma makinelerinin model ve fiyatlarını derledik. İşte Arçelik çamaşır kurutma makineleri Mart 2022 fiyat listesi…

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Hayat Adana fiyat Haberi

Hayat Adana fiyat


Hayat Adana projesi 125 dönümlük alan üzerinde inşa ediliyor. Uydukent projesi olarak yükselen Hayat Adana'nın önümüzdeki günlerde satışa çıkması planlanıyor.


Hayat Adana'da 1.300 konut bulunuyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 145 metrekare ve 150 metrekare arasında değişiyor.



Soyak Yapı ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün ortak arsası üzerinde yaşama geçirilen Hayat Adana'da 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 




Metrekare birim fiyatının 2000 ile 2.500 arasında belirlendiği Hayat Adana projesi Adana Fuarı'nın çaprazında yükseliyor.


Hayat Adana'da; yeşil alanlar, otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, fitness salonu ve güvenlik bulunuyor.


Hayat Adana görselleri:
















Soyak Yapı telefon: 444 0 795 

Soyak Yapı web: http://www.soyak.com.tr 


Tahincioğlu Gayrimenkul telefon: 444 4 846

Tahincioğlu Gayrimenkul web: