26 / 04 / 2024

Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız

Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Yeşil Yapı'dan finansal duran varlık edinimi açıklaması!

Yeşil Yapı'nın Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesi içinde yüzde 48,15 oranı ile ortak olan Yeşil Holding A.Ş.'nin paylarının 120.689.790  TL bedel ile Ortadoğu Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye,  Genel Kurulumuzun onayına sunularak yüzde 9,9 oranı ile  iştirak edilmesine karar verildi

Tekfen Holding A.Ş kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding 2019 yılı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı...

Sezen Aksu Teknik Yapı'ya tazminat davası açtı!

Sezen Aksu bir şarkısının reklam için habersiz kullandıkları iddiasıyla  Teknik Yapı Holding A.Ş. ile Teknik Yapı ve Teknik Yapılar Sanayi  şirketine 55 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

TAV'dan İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesi açıklaması!

TAV Havalimanları Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda özel durum açıklaması yaptı.

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Rönesans Holding A.Ş 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız Haberi

Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnehanov’un daveti üzerine, 8 Ekim'de Tataristan’a gerçekleştirdiği resmi ziyarette Hayat Holding Ağaç Grubu’na ait, Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Alabuga Serbest Ekonomi Bölgesinde (SEZ), Nisan 2016 yılında faaliyete geçen 2 MDF hattında incelemelerde bulundu. Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.


Rusya ile yeniden canlanan ikili ilişkileri, ekonomide yeni bir fırsat olarak değerlendirmek üzere harekete geçen Hayat Holding bu ülkedeki yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Hayat Holding son olarak; çok uluslu iki büyük grubundan biri olan Kastamonu Entegre’nin toplam 460 milyon dolar yatırım ile hayata geçirdiği Alabuga...