19 / 04 / 2024

Hayat Şarkısı dizisi çekim yeri

Hayat Şarkısı dizisi çekim yeri

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı 'Hayat Şarkısı' hikayesiyle olduğu kadar kullanılan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Özak GYO Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı! Hemen oturuma hazır daireler!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. 

İstanbul'da yaşamak çok zor! 4 kişilik bir ailenin aylık masrafı 53 bin lira!

İstanbul'da yaşamak oldukça zor, özellikle kalabalık aileler İstanbul'u terk edip küçük yerlere yerleşmeye çalışıyorlar. Yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeni ile İstanbul'da yaşayan 4 kişilik bir ailenin hayatını sürdürmesi için gerekli olan maliyet 53 bin lirayı buldu. 

Hayat City Mahmutbey'de sıfır faiz, 18 ay vade fırsatı! Lansman öncesi son avantajlar!

Hayat City Mahmutbey projesinde lansman öncesi sıfır faiz 18 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Hayat City Mahmutbey projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı villası görenleri hayrete düşürdü! Villada sauna, spor salonu ve havuz var...

Ferman Toprak'ın İstanbul Beykoz'daki beş katlı villasını görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcı 'Hayatı Tespih Yapmışım' şarkısıyla büyük çıkış yakalamıştı. İşte detaylar...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Hyundai H100 yükünüzü hafifletecek! İşte Hyundai H100 kamyonet Haziran 2023 fiyatları!

Hyundai H100 kamyonet kullanıcı dostu sürüş özelliklerine sahiptir. Direksiyon, vites ve pedallar gibi kontroller kolayca erişilebilir. Nakliye yada iş hayatında sıkça tercih edilen H 100'ün 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

POMEM girişlerinde sürpriz değişiklik! Her şey sil baştan değişti!

Edinilen bilgilere göre, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) girişlerinde değişikliğe gidildi. Şark sürelerinde değişiklikler yapılması dahil pek çok düzenleme, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Polis adayları yeni gelişmelerin ne olduğunu sorguluyor.

Bakan Bilgin, çalışma hayatının modernize edilmesi için çalışma sürelerinin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını modernize ederek, emeğin verimliliğini artırmaya odaklanarak daha insani şartlarda çalışma sürelerini yeniden düzenlemesi gerektiğini belirtti.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini geçti!

AFAD tarafından yapılan son açıklamada “Felakette hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bin 310 oldu. 448 bin vatandaşımız bölgeden tahliye edildi” ifadelerine yer verildi.

Hayat Şarkısı dizisi çekim yeri Haberi

Hayat Şarkısı dizisi çekim yeri

Dizinin Almanya'da geçen bölümlerinin çekildiği evin Mudo Concept ürünleriyle dekore edildiği, tasarımı ise Emine İnan ve ekibinin üstlendiği ortaya çıktı.



Hülya ve Kerim'in hikayesi şu an İstanbul'da devam ediyor. Dizinin çekimleri ise muhteşem bir evde yapılıyor.


Peki bu ev nerede? Kime ait , tasarımını kim yaptı?



Diziye ev sahipliği yapan Beyaz Köşk, Bebek'te.


19. yy'ın sonlarında Muhtar Paşa tarafından yapılan ve 1995 yılında çöken köşk, 5 yıl sonra ise aslına uygun olarak yeniden inşa edildi.



3500 m2'lik arazi içinde 800 m2 kapalı alana sahip olan yapının mülkiyeti 2010 yılından beri İnca Bilişim'e ait.


Daha önce hiçbir çekime ev sahipliği yapmayan köşk, ilk kez Hayat Şarkısı dizisiyle görücüye çıktı.



Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan ve ihtişamı ile göz kamaştıran köşk, 10 kişilik bir ekip...