29 / 03 / 2024

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ulutaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos 'ta Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi 'nde kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Apaydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Apaydın tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünüvar Trafik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Ünüvar tarafından kuruldu.

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ulutaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi'nde kuruldu.


Hayfa1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT TAAHHÜT KONUSU İLE İLGİLİ OLARAK; a. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, tüneller, limanlar, deniz kıyı yapıları, iskele, iskele usturmaçaları, mendirek, duba, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler,...